Accesorii utile pentru tahografe

Tahografele digitale (aparate de control care servesc la automatizarea datelor legate de cursele auto, timpi de lucru etc.) au devenit obligatorii incepand din 1 ianuarie 2007, transformandu-se in accesorii indispensabile pentru deplasarile internationale efectuate de diverse autovehicule de transport marfuri si persoane.

Chiar daca nu este obligatorie redotarea vehiculelor deja echipate cu un tahograf analogic, de exemplu, prin inlocuirea acestuia cu unul de tip digital, masinile inmatriculate pentru prima data trebuie, in mod imperativ si in conformitate cu Regulamentele Europene, sa detina un model digital de tahograf.
Avantajele aparatelor digitale urmaresc o mai buna stocare a datelor. Mai intai, tahograful de ultima generatie citeste informatia din cutia de viteza/ urmand a o transmite in format digital.
Cardurile sunt obligatorii pentru inregistrarea fiecarei activitati desfasurate de catre conducatorii auto, precum viteza de rulare si distanta efectuata in decurs de 24 ore.

Datele folositoare nu mai sunt inscrise pe diagrama clasica, ele fiind stocate pe un card dotat cu chip si intr-o memorie interna, ceea ce exclude posibilitatea manipularii diagramei. Acest sistem complex este alcatuit din trei elemente: tahograf digital, card si impulsor.
FOMCO este companie specializata in solutii de tahografe, va ofera accesorii tahografe de calitate, precum si alte dispozitive si echipamente moderne pentru vehicule, cum ar fi diagrame pentru tahografe , limitatoare de viteza, piese de schimb, cititoare de carduri si multe alte dispozitive utile, pentru o buna functionare si eficienta crescuta.

Orice companie de transporturi auto se poate baza pe calitatea produselor lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!