Cand ti-ai facut ultimul control de rutina? Invata cum sa-ti ingrijesti sanatatea feminina

Traim timpuri agitate, nivelul de stres a ajuns la cote maxime, iar noi femeile suntem tot timpul pe fuga, incercand sa facem fata cu stoicism in viata profesionala, in rolul de mama, sotie sau iubita, ajungand de cele mai multe ori sa ne neglijam.


Nu mai avem grija de starea noastra de bine, de corpul nostru sau de ceea ce mancam, iar de sanatatea noastra incepem sa ne interesam abia atunci cand apar problemele. Dar te-ai gandit vreodata ca atunci ar putea fi prea tarziu?


Cancerul de col uterin si cancerul de san sunt afectiuni cu care sunt diagnosticate tot mai multe romance, dar a caror aparitie si dezvoltare poate fi prevenita prin prezentarea periodica la un control ginecologic. Din pacate, cele mai multe cazuri sunt depistate prea târziu pentru ca in faza incipienta cancerul nu doare, iar simptomele pot fi destul de inselatoare.


Daca si tu te numeri printre femeile care cunosc importanta preventiei, insa invoca lipsa de timp, de bani sau credinta ca lor nu li se poate intampla asa ceva, afla ca aceste motive au fost cele care au dus la decesul multor femei din tara si din intreaga lume.


Gaseste-ti timp pentru tine si ia atitudine! Poti incepe prin a participa la webinarul Sanatatea feminina la superlativ” organizat de Dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie si imagistica medicala si fondatorul clinicii Donna Medical Center.


Evenimentul va avea loc in data de 6 iulie incepand cu ora 19:30, iar doamna doctor Teodorescu iti va vorbi despre:


  • Ce inseamna sanatatea si ce optiuni ne ofera medicina in secolul 21;
  • Cum influenteaza alimentatia si miscarea calitatea vietii;
  • Rolul autopalparii si controalelor periodice in viata unei femei;
  • Ce controale periodice iti sunt recomandate in functie de varsta si istoric familial;
  • Afectiuni grave care pot fi prevenite printr-un program de preventie personalizat;
  • Care sunt motivele pentru care ignoram sanatatea corpului nostru.


Dr. Elena Claudia Teodorescu are o experienta de peste 20 de ani in ceea ce priveste sanatatea feminina, fiind o personalitate remarcanta in domeniul medical lansand primul centru dedicat exclusiv sanatatii feminine.


Donna Medical Center este o clinica dedicata sanatatii femeilor, specializata in diagnosticul afectiunilor mamare, ginecologice sau endocrinologice. Este un centru medical creat cu pasiune, profesionalism si respect fata de pacient, toate acestea reflectandu-se in gama complexa de servicii oferite: de la analize medicale, ecografie abdominala sau morfologie fetala  si pana la  colposcopie si consultatii oncologice. Serviciile medicale sunt de inalta calitate si sunt bazate pe aparatura ultramoderna si pe echipa de medici ultraspecializati in patologia mamara si ginecologica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!