Cauti o clinica stomatologie copii foarte buna in Bucuresti? Iata una dintre ele!

Caut de ceva vreme o clinica stomatologie copii in Bucuresti cu adevarat performanta, unde sa lucreze medici foarte bine pregatiti profesionali, dar si sufletisti, care stiu si cum sa se poarte cu micutii pacienti.


Nu de alta, dar nu as vrea ca Stefanut sa capete o fobie greu vindecabila, declansata de vreun doctor hain, care sa il sperie si sa il faca sa asocieze scaunul de dentist cu un scaun de tortura, iar medicul stomatolog cu un tortionar a carui singura menire pe lumea asta este sa provoace durere.
Nu vreau sa mai testez diverse cabinete dentare obscure, aflate pe la parterul unor blocuri, ci vreau o clinica stomatologica adevarata, unde chiar se face performanta.

Am aflat de curand ca exista in Bucuresti o unitate medicala de top - Citydent, unde au si o sectie stomatologie copii.
Locatia aflata in Piata Aviatorilor este una cu adevarat spectaculoasa, eleganta, dar si intima, familiala, in aceeasi masura.
Dotarile de ultima generatie, faptul ca am citit pe diverse forumuri pentru mamici ca pot gasi aici un dentist pentru copil asa cum imi doresc, m-a convins sa fac o programare la ei pentru Stefanut.
Dupa o consultatie preliminara, daca este posibil, as vrea sa apelez la o inovatie de data relativ recenta in materie de stomatologie copii, respectiv sigilarea dentara.
Mi se pare o solutie foarte buna pentru ca un copil sa aiba o dantura  sanatoasa, scapand de carii.
Sigilarea dentara este pur si simplu un procedeu prin care un dentist pentru copii o sa ii aplice lui Stefi o rasina speciala (sigilant) pe suprafata de masticatie a dintilor din spate (molari si premolari), protejandu-le astfel smaltul.
Pretul sigilarii unui dinte permanent este de 120 de lei, dar merita cu prisosinta acest bani, daca ne gandim de cate necazuri ulterioare il poate feri o asemenea interventie stomatologica simpla.
Consultatia initiala este de 60 de lei.
In plus, aici exista si specialisti ortodonti care vor verifica daca dantura copilului creste corect sau daca nu este cazul ca micutul sa poarte pentru o vreme aparat dentar.
Daca locuiti in Bucuresti si cautati si voi o clinica stomatologica de top pentru copilasii vostri, cred ca CITY DENT este o varianta demna de luat in seama de catre orice parinte responsabil in cautarea unui dentist pentru copii bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!