Tu ai alege un city break la Praga?

Ai vazut ce Oferte City Break Praga au oamenii de la Eurolines?
Daca mai ai cateva zile din acest concediu, chiar ar merita sa iti iei iubita si sa plecati intr-un loc plin de poezie, asa cum este capitala Cehiei!
Prea ne-am obisnuit sa plecam in locuri mai indepartate din Europa, ca de exemplu Parisul, Roma, Lisabona, Madrid, ignorand de multe ori ca poti petrece o mini-vacanta de vis si mult mai aproape de granitele tarii noastre.
Plus ca pe aici, pe la vecini, nici nu risti sa te arunce vreun descreierat in aer in vreun atentat la moda, pentru simplul motiv ca nu ar fi impactul la fel de mare, precum ar fi daca face asta intr-unul din orasele extrem de frecventate de turistii din intreaga lume.
Daca ma intrebati pe mine, Praga este o urbe mai frumoasa chiar decat Budapesta, care merita si ea vizitata in scop turistic.


 Revenind la eurolines.ro si oferta lor mirifica in materie de "City Break la Praga", poti sa rezervi acum, la alegere, pentru perioada 15.09 - 15.12.2016 sau 15.01 - 31.03.2017 un sejur constand in 3 nopti cazare in camera dubla si mic dejun inclus, la Hotel Aron de 3 stele, plus taxa locala, pentru un pret de doar 99 de euro de persoana.
Turistii vor calatori cu autocarul, in conditii de maxima siguranta si confort, stiut fiind ca in materie de transport de persoane Eurolines chiar este o firma pe care se poate conta.
Pretul garantat pentru acest tentant "City Break Praga" ma face sa spun ca este una dintre cele mai bune oferte intalnite in ultimele saptamani pe net pentru acest tip relativ nou de mini-vacanta.
Stiu ca unii, mai cusurgii din fire, ar putea argumenta ca este obositor sa alegi varianta "transport persoane cu autocarul", in momentul in care iti planifici o vacanta mai lunga sau un sejur de doar cateva zile, dar eu zic ca e mai interesanta o calatorie unde chiar poti sa zaresti pe fereastra si peisaje, localitati, cladiri, oameni, un drum unde ai vreme sa socializezi si cu alti viligiaturisti, nu sa te stresezi pe un aeroport, sa treci prin filtre de control amanuntite, unde esti tratat nu intotdeauna foarte respectuos, sa vezi in loc de campuri, paduri, poduri, rauri si lacuri, doar nori.
O calatorie de placere eu cred ca trebuie sa se petreaca asa, pe indelete, chiar daca este vorba de un "City Break la Praga", asa ca eu, cel putin voi, alege intotdeauna un serviciu de transport persoane cu autocarul, in locul unui voiaj fulger, cu un avion, cat ar fi el de modern si sigur.
Pe vremuri alegeam trenul in locul autocarului, din aceleasi motive enumerate mai sus: socializarea, admirarea pe indelete a locurilor pe unde treceam.
Revenind la Hotelul Aron din Praga, pot sa va spun ca este situat in inima orasului, intr-o zona plina de liniste din cartierul Zizkov, locatia gasindu-se la nicio jumatate de ora de mers pe jos de centrul vechi al urbei cehe.

Ce ziceti, intrati pe eurolines.ro pentru detalii si rezervari?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!