Informatii despre cardul de fidelitate MEREU FLANCO la un telefon distanta (fara asteptare!)

Am testat azi serviciul #suportclientinonstop Flanco, sunand la numarul de telefon 037.447.71.00, iar in urma convorbirii avute cu domnisoara operatoare care era de serviciu in aceasta dimineata am ramas profund impresionata de bogatia de informatii primite.

Ca sa nu va mai zic ca nici macar nu a trebuit sa astept vreo secunda, pentru ca apelul meu a fost preluat imediat, desi era weekend, desi era doar cu inainte cu o zi de Sf. Maria, deci in mini-vacanta marii majoritati a romanilor.

I-am pus angajatei Flanco o intrebare destul de complexa, ce s-a ramificat in final in mai multe intrebari secundare, asa ca am discutat la telefon vreme de vreo 5 minute, timp in care nu a dat semne de plictiseala, de enervare, mi-a raspuns la tot ce m-a interesat, cu o voce senina, inteligibila.

Chiar era in tema, asa incat mi-a explicat exact cam in ce mod se poate obtine si folosi un card de fidelitate MEREU FLANCO.

La inceput, recunosc, am intrebat mai mult asa, pentru cultura mea generala, despre acest mijloc de a intra in clubul "flanco-nistilor" posesori de card.

Ma gandeam ca nu mai am nevoie de inca unul in plus, pentru ca vorba aceia, toti suntem doldora de carduri de fidelitate ale diverselor supermarketuri, farmacii, sali de fitness si asa mai departe.

Totusi, datorita modului in care domnisoara operatoare a stiut sa discute cu mine, m-am decis sa intru si eu in posesia unuia, pentru ca #flanco deja incepe sa se diferentieze (in bine!) fata de concurenta, inclusiv prin modernizarea serviciul #suportclientinonstop, venind astfel mai aproape de client, intelegandu-i mai bine nevoile si, deloc de trecut cu vederea, respectandu-i timpul.

Afirm acest lucru pentru ca, trebuie sa recunoastem cu totii, cea mai importanta resursa de care dispunem in prezent, una care nu se poate inlocui, care nu se poate reface, nu este reprezentata de bani, ci de TIMP.

Faptul ca mi s-a raspuns imediat la telefon, fara sa fiu pusa sa astept in timp ce ascult o muzica enervanta, m-a convins inca o data ca am facut bine ca am decis de atatea ori si in trecut ca sa cumpar produse IT sau electrocasnice mari si mici de pe site-ul www.flanco.ro.

Avand in vedere ca discutia cu operatoarea de la call center despre cardul de fidelitate MEREU FLANCO este foarte ampla, m-am decis sa vi-o ofer si voua, sub forma unui filmulet.


 


Stiu ca era mai simplu sa filmez doar smartphone-ul de pe care am sunat la numarul 037.447.71.00 (prealabil ca si la celalalt numar: 021.203.81.70 ar fi raspuns cineva tot atat de rapid!), dar, ca de  obicei, am vrut sa fiu un pic mai originala.


Vizionare placuta si apelati si voi cu incredere la serviciul de asistenta clienti deschis non stop, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, daca aveti ceva de intrebat legat de produsele Flanco, de cardul de fidelitate MEREU FLANCO sau, pur si simplu, de modul in care puteti sa cumparati un articol scump cu ajutorul unui credit.

Va garantez ca nu veti astepta deloc si vi se va raspunde cu foarte multa amabilitate si competenta!

Felicitari Flanco pentru modul in care va tratati clientii! Acest "mic detaliu" va poate diferentia mult de concurenta!

De la mine aveti nota maxima!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!