Unde se produc elevatoare auto moderne?

Se produc modele de elevatoare auto diverse la vestita fabrica de ascensoare MP IFMA, care tocmai ce a implinit in 2016 venerabila varsta de 55 de ani.



Asa-i ca pentru multi este o informatie total inedita?

Stiu, multi dintre noi cunoastem de mici ca de la IFMA - cea mai vestita unitate de productie de ascensoare, este liftul din blocul in care locuim, dar uite ca acolo se realizeaza in prezent o gama larga de produse, inclusiv scari rulante, trotuare rulante, platforme auto, elevatoare pentru diverse utilizari. 
Probabil ca nu toti stiti ce este acela un elevator auto si la ce foloseste el.
Sincer, eu am auzit prima oara de aceste cuvinte: "elevator auto" la scrabble! 
Deja prietenii mei cunosc faptul ca sunt o scrabblista pasionata, asa incat este normal sa imi imbogatesc permanent vocabularul cu noi si noi cuvinte.
Cum mecanica auto nu ma prea intereseaza, recunosc ca pana cand nu am deschis DEX-ul nu am stiut ce utilaj este acesta: elevatorul auto.
Bine, asa un pic cam banuiam eu despre ce este vorba: un dispozitiv de ridicat folosit in domeniul auto.
Doar ca eu imi imaginam ca este un soi de cric mai performant, nu de o adevarata rampa utilizata in service-uri pentru ridicare a autoturismelor de dimensiuni mici, dar si a celor de gabarit mediu, ba chiar si a celor de mare tonaj.
Asa stand lucrurile, este si normal ca orice unitate de reparat masini ce se respecta ar trebui sa aiba in dotare si elevatoare auto. Macar unul, daca nu chiar mai multe.
Pentru noi, cei ce chibitam de pe margine despre menirea acestora, pretul lor poate parea unul mare, dar ganditi-va cat de repede se poate amortiza o asemenea cheltuiala si cat de necesar un asemenea utilaj de ridicat in procesul muncii desfasurat intr-un service. Plus ca un elevator auto performant creste si productivitatea muncii, deci si profitul unitatii respective.
Si de unde e mai recomandabil sa isi achizitioneze cei interesati (patronii de service-uri cu specific auto, mai exact) un asemenea dispozitiv complex, daca nu de la MP IFMA?
Pentru o alegere corecta, trebuie spus ca elevatoarele auto se impart dupa numarul de coloane cu care sunt dotate: cele cu doua se folosesc pentru masini mici, cele cu patru pentru autovehiculele de mare tonaj.

In plus, elevatoarele auto se folosesc si pentru parcarea masinilor pe verticala.


Gasiti informatiile necesare pe site-ul de prezentare mpifma.ro, asa ca sa il accesati cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!