Metode mai deosebite de fumat (guest post)

"In general, pentru noi femeile, fumatul inseamna tigarile. E mult mai simplu sa fumezi tigari. Desfaci pachetul si in 2-3 minute ai fumat rapid o tigara. Sunt insa si metode de fumat ceva mai „complicate”, dar placute. Eu le-am incercat si vreau sa vi le dezvalui si voua.

Imi place de exemplu ca din cand in cand sa imi cumpar foi de tigari si tutun si sa-mi fac eu singura tigarile. La inceput imi era putin greu si aveam impresia ca pierd o multime de timp. Apoi mi-am dat seama de faptul ca astfel economisesc bani si parca e mai interesant sa imi fac eu tigarile.

E interesant sa fumezi si pipa. Mi-am cumparat de cateva ori tutun pipa, dar, recunosc faptul ca nu ma incanta extrem de mult aceasta varianta. Pipa mi se pare o metoda mai potrivita pentru barbati. Imi place insa ideea de a fuma pipa, dar cand vine vorba de partea practica, bat in retragere.

In schimb, imi place sa fumez trabucuri. Imi plac cele pentru femei, dar am incercat si trabucuri pentru barbati. Si trabucurile par mai potrivite pentru barbati, dar mie imi plac. Imi cumpar destul de des trabucuri ieftine de pe el-unico-shop.ro si ma bucur de cateva zeci de minute de relaxare fumand un trabuc. Tine cont de faptul ca ai nevoie de timp pentru a fuma trabuc. Trabucul nu se fumeaza in 5 minute, ci in 50.


Interesanta e si narghileaua. Narghileaua mi se pare o metoda de fumat foarte potrivita pentru femei, deoarece ea poate avea o multime de arome. Imi place sa fumez narghilea cu aroma de menta, lamaie, capsune sau trandafir si ma bucur de acest obicei de fiecare data cand am ocazia.




Acestea ar fi cele mai deosebite metode de fumat la care m-am gandit eu. Le-ai putea incerca daca esti fumatoare, insa, bucura-te de ele cu masura. Nici un exces nu face bine.

Insa, cu totii avem anumite vicii, iar acestea ne fac sa ne relaxam si sa ne simtim bine pentru cateva minute sau zeci de minute. Nimeni nu ar trebui condamnat sau judecat pentru viciile sale, atata timp cat acestea nu ii afecteaza pe cei din jur.

Daca vrei sa cumperi trabucuri de calitate din Cuba sau Republica Dominicana, tutun de pipa, tigari de foi sau accesorii pentru fumatori, el-unico-shop.ro, varianta online a celebrului magazin El Unico te asteapta."



==============================
nota: articol primit de la o cititoare de-a mea, fumatoare
sper sa va fie de folos aceste informatii:-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!