Rucsac mic pentru excursii de o zi in Muntii Orastiei... dar si pentru Vama Veche!

Un rucsacel reprezinta un must have pentru concediile petrecute la munte sau la mare

Dupa cum unii dintre voi stiti, desi de-abia m-am intors de la mare, de la Vama Veche, pe la sfarsitul lunii august plec pentru o saptamana in cea mai tare calatorie din anul acesta: in Muntii Orastiei, in zona cetatilor dacice.

Deja rezervarea la o pensiune de vis din Costesti a fost facuta, citesc si recitesc de zor tot ce am gasit despre geto-daci prin biblioteca personala si prin rafturile bibliotecii de cartier (noroc ca m-au lasat sa imprumut de acolo 6 volume deodata!), mi-am facut si lista cu obiectele pe care mi le voi lua cu mine in rucsac.

Toate bune si frumoase, doar ca mi-am dat seama ca am nevoie si de un rucsac mai mic, nu doar de unul de dimensiuni generoase.

De ce?

Pentru ca voi face alaturi de Vlad si prieteni excursii de cate o zi (inclusiv spre Godeanu) si am nevoie si de un rucsacel pentru a-mi lua cu mine in afara de cateva alimente (inclusiv ciocolata, zahar cubic, glucoza, batoane energizante), un bidon cu apa, o pelerina de ploaie, plus alte cateva  lucruri obisnuite cand pleci pe carari de munte.

Bine, am eu unul cu care merg la fitness, destul de chic-urban, colorat tipator, dar parca nu prea merge pentru zona aceea incarcata de mistere, unde voi ajunge peste cateva saptamani.

As vrea un rucsacel micut, in culori neutre, un pic mai serios, pentru ca merg chiar spre Kogaion (dupa unele teorii), muntele sacru al dacilor de unde veghea candva Zamolxis...

La inceput am vrut sa mi-l cumpar de undeva din oras, dar v-am zis, tocmai m-am intos de la mare si mi-am amintit ca mi-l pot comanda online de pe zorilestrore.ro, de unde am mai comandat luna trecuta ochelari de soare si o sapca haioasa.

Obligatoriu ochelarii de soare pe care i-am avut la mare o sa-i iau si la munte, la fel si sepcuta, pentru ca trebuie sa ma protejez de razele solare si la inaltime, nu doar pe plaja.

Asa ca am intrat rapid pe site-ul lor si la sectiunea ACCESORII - FEMEI - RUCSACURI am gasit ceea ce cautam: un rucsac simplu, micut, in culori "serioase" - bleumarin si sienna arsa (culorile generice pentru elementele apa si pamant).


Rucsacul  VANS pentru femei DEANA III BACKPACK (V21M_H6Y NEGRU) este cel mai potrivit pentru scopul de care v-am povestit: scurte excursii de cate o zi, cu punct de plecare si revenire la pensiunea in care ne vom caza in acea ultima saptamana al lui august 2016!

Acest accesoriu montan dar si pentru viitoarele concedii la malul marii (pe o plaja mai ferita, lipsita de harmalaie si viligiaturisti de weekend prost-crescuti),  l-am gasit la pretul de doar 149,9 lei (redus de la 249,9 lei).




Am mai comandat de la ei si stiu ca livrarea se va face extrem de prompt.

Daca si voi plecati in concediu la munte sau la mare si aveti nevoie de accesorii anume (ochelari de soare, genti, rucsacuri, sepci si altele asemenea) va invit sa intrati pe Zorile Store. S-ar putea sa le gasiti acolo!




P.S.:  In plus,  orice produs cumparat pana pe 21 august 2016 de pe zorilestore.ro va poate trimite intr-un weekend la mare cu micul dejun si cu cazare asigurate de Sandalandala, alaturi de inca 7 prieteni.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!