O boxa bluetooth 4 in 1 pentru fanii Star Trek!

Am nevoie de o boxa bluetooth pentru noul meu laptop si am reusit sa o gasesc pe site-ul celor de la Supermisto.ro.



Imi place trendul modern in care incepem sa scapam tot mai mult de cablurile ce ne incurca prin casa, sunt fericita ca diferitele gadgeturi vor si ele sa isi cucereasca o doza tot mai mare de libertate.

Libertate si unire in acelasi timp.
Probabil ca nu stiati faptul ca termenul de "Bluetooth" ("Dinte albastru") este porecla tradusa in engleza a unui rege scandinav ce a trait in urma cu vreo 11 secole, personaj legendar, pe numele sau real Harald I al Danemarcei.

De unde vine porecla asta amuzanta? 


Nu, nu pentru ca si-a vopsit la vreun stomatolog al vremii un dinte in culoarea cerului, nici pentru ca s-a nascut cu un asemenea semn distinctinv de natura dentara, ci pentru ca era... mare mancator de afine. Asta ne spune noua ca nu a avut probleme cu diabetul (boala ce se pare ca nici nu era cunoscuta pe atunci!).
In zilele noastre, doi suedezi de la compania Ericsson sunt aceia ce au conceput standardul Bluetooth, desi nu stiu daca le place tot atat de mult sa manance afine si daca, pe cale de consecinta, au si ei dintii albastri, precum ii avea vestitul conducator danez de care v-am povestit, unificator al triburilor vechi din partea lui de lume. 

Daca le plac fructele astea de padure si celor doi suedezi moderni, cred ca dentistii lor au mari batai de cap pentru a le pastra culoarea alba ca zapada a danturii, cu toate inovatiile stomatologice in materie de albire profesionala!


Dar sa revin la subiectul despre care doream sa va povestesc astazi.
La finele anului trecut am citit pe net ca s-a inventat becul cu led ce include si o boxa controlabila prin telefon.
Acest bec cu led si boxa audio - Sengled Solo, se conecteaza cu gadgeturile de prin casa casa (laptop, telefon tableta) prin bluetooth, printr-o aplicatie gratuita.
Mi-ar placea si mie, nu zic nu, un bec cantator in camera mea, asa, ca in povesti, dar pana apare si la noi minunea asta tehnologica, o sa imi iau o boxa portabila de la Supermisto.ro, dupa cum v-am zis la inceputul acestei postari.
Am gasit una asa, pe sufletul meu, avand in vedere ca fac parte dintre cei mai mari fani Star Trek.
Imi place ca este un aparat 4 in 1, nu un simplu difuzor fara fir.
Precum va spun: in afara ca este o boxa bluetooth compatibila cu orice telefon cu aceasta tehnologie, se poate transforma si in boxa cu fir. 

Ma bucur nespus ca acest gadget functioneaza si cu tabletele Android si iPad, cu iPod& iPod touch, cu orice Mp3 Player, CD Player, Walkman, cu orice calculator de birou (desktop) sau laptop, precum si cu consolele Nintendo DS si PSP.

Boxa multifunctională Bluetooth Star Trek este dotata si cu un microfon performant, care poate prelua apeluri in momentele in care este conectată la smartphone. 
In plus, poate fi utilizata aceasta boxa portabila si cu fir, dupa cum v-am spus deja, pentru acele dispozitive de tip mai vechi de prin casa, care functioneaza  cu nesuferitele cabluri de care toti ne-am cam saturat, fie vorba intre noi.

Acest gadget este in acelasi timp si un Mp3 redutabil, dispunand de un slot pentru MicroSD Card sau pentru stick USB. Se poate asculta, cu sau fara casti, muzica inregistrata pe aceste dispozitive de stocare sunet, pentru ca boxa dispune si de iesire pentru casti.
Boxa Star Trek se poate transforma, la nevoie, si in radio FM inteligent, care si cauta singur posturile. Frecventele se pot comuta usor manual, prin cele doua butoane de care acest gadget dispune.




Pretul boxei 4 in 1 este si el unul de senzatie: doar 125 de lei.



Eu cred ca merita sa o cumpar, voi ce ziceti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!