Servicii de administrare servere performante la preturi convenabile. Afla unde le poti contracta!

Unii dintre clientii mei m-au intrebat daca nu cunosc vreo firma serioasa care sa ofere servicii de administrare server, deoarece nu prea au angajati care sa fie experti in domeniul IT.

Precum se stie, astazi nu mai putem vorbi de o afacere profitabila, in niciun sector de activitate,  daca conducerea acesteia nu se preocupa si de construirea unei infrastructuri informatice extrem de competitive, care sa se adapteze din mers la schimbari.



Iata de ce este nevoie de niste profesionisti adevarati, care sa cunoasca in detaliu inclusiv in ce constau procesele de administrare servere si, chiar mai mult decat atat, sa realizeze o monitorizare continua a acestora, preocupandu-se nu doar sa verifice daca acestea functioneaza corespunzator, dar si sa aiba initiativa de a face actualizari inteligente ale softurilor, ba chiar si a sistemului de operare, pe masura ce apar noutati care pot sa ajute compania respectiva in a-si perfectiona activitatea si a-si creste profitul.

Un prieten de-al meu, coleg in team-ul de sah online Getica International, mi-a spus ca din ceea ce stie el, una dintre cele mai bune firme de pe piata autohtona ce ofera servicii de administrare server este Fixmypc.

Am cautat online informatii pe site-ul lor, fixmypc.ro, iar acolo am descoperit existenta unor specialisti adevarati, a caror activitate este elogiata de catre companiile ce au apelat deja la serviciile lor.

Patronii care au colaborat cu Fixmypc povestesc ca, dupa ce au facut contract cu ei pentru administrare servere, nu au mai avut probleme nici cu hackerii, deoarece informaticienii de aici ofera si servicii de preventie activa si blocare a oricaror atacuri periculoase declansate de anumite persoane rau intentionate care, din distractie sau, mai grav, pentru ca sunt platite in acest sens, tind sa le provoace pierderi de date, sa le fure informatii  sau chiar sa le blocheze pentru o perioada activitatea.



Chiar daca nu este vorba de hackeri, activitatea in cadrul unei companii poate sa fie incetinita de un flux de date informatice necorespunzator, asa incat Fixmypc realizeaza inclusiv reconfigurari de aplicatii, precum si eliberarea spatiului de pe disc pentru o mai buna functionare a tuturor echipamentelor informatice.
Sa luam, de exemplu, cazul unui magazin online de produse electronice. Ganditi-va doar un moment cate comenzi s-ar putea pierde, daca sistemele IT nu ar fi extrem de fiabile.

Fixmypc ofera servicii de administrare servere performante la un foarte bun raport calitate/pret, de aceea le voi recomanda patronilor ce mi-au cerut ajutorul in gasirea unei firme de elita care sa aiba acest profil, sa ii contacteze pe oamenii de aici cat de curand.
E firesc sa lucreze nu profesionistii, nu oricine poate sa se ocupe asa cum trebuie de configurarea serverelor web Apache/Nginx, precum si de  configurari ale filtrelor anti-spam, configurari ale unor servere de mail, configurarea serverelor MySQL, SQL sau NoSQL.

Monitorizare a serverelor continua, protectia desavarsita a datelor informatice ale companiei, solutii absolut neasteptate, novatoare, strategii periodice de intretinere a serverelor, sfaturi competentente acordate la cerere, iata ce pot face pentru companiile si institutiile ce le solicita sprijinul.
Oferta Fixmypc de administrare servere este asadar mult mai ampla, nu se refera doar servicii de functionare a lor la parametri normali, ci si la imbunatatirea continua a performantelor acestora, in scopul cresterii profitului perosanelor juridice respective.
Intreprinzatorii pot gasi pe site-ul lor si alte tipuri servicii IT pe care le pot contracta: service si reparatii calculatoare, externalizare servicii IT, precum si servicii retelistica.

Fixmypc - definitia performantei in IT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!