Cabinet stomatologic bun in Rahova. Afla adresa exacta!

Dentist bun in sectorul 5


Alexandra locuieste in cartierul Rahova, in zona Petre Ispirescu si cauta de mult timp un cabinet stomatologic performant, cu medici foarte buni, unde sa mearga impreuna cu Ana-Maria, fetita sa care tocmai a intrat in clasa 1.

A trecut vremea in care fiecare scoala din Bucuresti era arondata pe langa o clinica dentara, asa incat, in prezent, parintii incearca sa se descurce pe cont propriu, cautand in apropierea casei un stomatolog cu stiinta de carte, dar si cu intelegere pentru pacientii mici si mari.

Adresa cabinetului dentar RASMINDENT


Norocul ei a fost ca acum doua zile, la deschiderea anului scolar, ne-am intalnit, asa incat i-am putut recomanda un cabinet dentar modern - Rasmindent, amplasat fix langa locuinta ei, adica pe str.Petre Ispirescu nr.2. 

I-am spus sa intre pe adresa cabinetstomatologicblog.wordpress.com pentru mai multe informatii sau pe pagina lor de Facebook - https://www.facebook.com/Rasmin-Dent si sa se convinga singura ca este solutia ideala pentru problema ei.

Preturi convenabile, specialisti amabili, aparatura stomatologica moderna, locatie foarte aproape de casa. Ce isi poate dori mai mult cineva care cauta un dentist bun?Ana-Maria, fetita Alexandrei, o sa fie pe maini bune la Rasmident, iar frica de dentist, pe care orice copil o are, i se va risipi ca prin farmec.


Ce spun clientii RASMINDENT


Desi este deschis de doar patru ani, mai precis din 2012, multi dintre pacientii care au cautat un cabinet stomatologic Bucuresti i-au trecut pragul si s-au declarat foarte multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat la "Rasmin dent", dupa cum il stiu cei din cartier.Atmosfera foarte calda, prietenoasa, care te face sa uiti de durere, a fost remarcata de foarte multi beneficiari ai lucrarilor stomatologice efectuate aici.

Pentru ca, trebuie sa recunoastem cu totii, cand mergem la dentist, vrem sa gasim intelegere din partea medicului, nu un soi de tortionar care are o satisfactie deosebita in a se chinui pe scaunul stomatologic, precum pe un condamnat pe un scaun de tortura
Spunea un client al cabinetului "Rasmin dent" ca a fost impresionat mai ales de operativitatea si precizia in executie a echipei medicale, totul la niste tarife extrem de accesibile.

In aceste conditii, desi centrul Capitalei este la o aruncatura de bat, de ce am plati sume exorbitante pentru aceleasi servicii medicale calitative?  Doar pentru a ne lauda in fata vecinilor si prietenilor la ce stomatolog scump am fost noi?

Este aberant acest comportament, desi il intalnim foarte des in zilele noastre.

Locuiesti in zona Petre Ispirescu? Tu la ce cabinet stomatologic te tratezi?


Concluzionand, in urma discutiei cu prietena mea Alexandra, aceasta deja i-a facut o programare la un consult stomatologic fetitei sale Ana-Maria, iar acum asteapta cu nerabdare sa vada cu ochii ei cum arata si in interior cabinetul Rasmindent, pentru ca pe dinafara vede mereu, locuind pe aceeasi strada.Dupa cum vedeti, uneori este nevoie de o terta persoana (in cazul de fata eu!), pentru a atrage cuiva atentia ca solutia la o problema este mai aproape decat ar crede: pentru Alexandra chiar langa locuinta ei!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!