Translator engleza romana bun pentru oamenii de afaceri? Afla unde il gasesti!

Desi foarte multi conationali de-ai nostri se descurca acceptabil in graiul shakespearian, totusi, cand ne referim la afaceri, este nevoie acuta de angajarea unui translator din Engleza in Romana foarte bun, tot asa cum intreprinzatorii de peste Canalul Manecii vor sa inteleaga pe deplin toate subtilitatile limbii romane, utilizand serviciile de specialitate ale unui translator din Romana in Engleza.

Interpret englez roman pentru afaceristii straini
Prietena mea, care traieste in Regatul Unit, mi-a spus de curand ca stie mai multi oameni de afaceri britanici care si-ar dori sa faca afaceri la noi in tara, dar nu se incumeta sa porneasca intr-o asemenea aventura riscanta (pentru ca da, chiar este o adevarata provocare sa deschizi un business in Romania anului 2016!), deoarece ii impiedica in primul rand limba.


Evident, variante pentru angajarea unui translator sunt numeroase, dar eu as recomanda celor interesati sa isi aleaga unul de la Academia de Traduceri, daca vor sa aiba certitudinea ca au parte de cei mai buni specialisti in domeniu.


traduceri engleza romana

Academia de Traduceri - solutia ideala cand ai nevoie de un traducator cu experienta

De ce de aici, de pe site-ul http://academiadetraduceri.ro/ si nu de la o alta firma de traduceri?

Pentru ca in cadrul acestui renumit birou de profil isi desfasoara activitatea profesionisti pe care o multime de clienti multumiti ii recomanda pentru calitatea serviciilor de top oferite.
Desi este vorba de o limba de larga circulatie, precum engleza, cand vorbim de termeni tehnici, un translator cu adevarat bun trebuie sa aiba obligatoriu si cunostinte privitoare la domeniul respectiv.
Iata avantajul net al colaborarii cu Academia de Traduceri: clientii romani au posibilitatea de a alege un translator din engleza in romana performant, din randurile tuturor interpretilor autorizati din tara noastra, pentru intalnirile de afaceri pe care le au.
Exista si translatori pentru interpretariat simultan sau consecutiv (translator engleza romana, precum si translator romana engleza) cu o experienta de peste un deceniu in oferirea de servicii complexe de traducere.
Sunt tot mai multe cereri la Academia de Traduceri pentru angajarea unui  translator din engleza in romana, nu doar din partea businessman-ilor, ci si pentru ghizi turistici, pentru conferinte, seminarii, prezentari, evenimente, videoconferinte.
Comenzile privind serviciile de interpretariat se preiau nu doar din Romania, ci si din strainatate.
Va invit  si pe aceia dintre voi, care sunteti in cautarea unui translator engleza romana foarte bun, sa apelati la biroul de traduceri de care v-am povestit pentru ca este cu adevarat cel mai bun!


Academia de traduceri in orice limba


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!