Ce produse cu laptisor de matca pot cumpara de pe putereaplantelor.ro

In ultima vreme se vorbeste tot mai des despre cat de benefic este pentru organism sa consumam si sa folosim produse apicole.



produse apicole


Trebuie insa sa avem grija, deoarece multe din produsele aflate pe piata online nu sunt naturale 100%. Sunt insa si magazine online care comercializeaza miere de Manuka, polen crud, laptisor de matca si alte produse naturale 100%.


miere de Manuka

Un astfel de plafar online este putereaplantelor.ro.



https://www.putereaplantelor.ro/?utm_source=referinte&utm_medium=art-bloguri-partenere&utm_campaign=sept-2016

De pe acest site mie mi-au starnit interesul in mod deosebit produsele care contin laptisor de matca.
https://www.putereaplantelor.ro/laptisor-de-matca-pur-100-gr-apiland.html?utm_source=referinte&utm_medium=art-bloguri-partenere&utm_campaign=sept-2016

Va voi prezenta cateva din produsele de pe site:

  • Energizant cu miere, polen si laptisor de matca
Sunt total impotriva energizantelor clasice de pe piata si total pro energizantelor fabricate cu ingrediente 100% naturale. Energizantul cu miere, polen si laptisor de matca este incredibil de bun pentru persoanele care trec printr-o perioada in care fac eforturi intelectuale mai mari, persoanelor care au probleme cu imunitatea sau celor care se simt mereu stresate. Un recipient de 360 g costa aproximativ 16 lei si este recomandat a se consuma inainte de fiecare masa principala.
  • Sampon cu laptisor de matca
Se pare ca acest sampon este foarte potrivit pentru persoanele care nu sunt multumite de faptul ca le cade parul. Acest sampon contine: sulfopeptide, aminozaharide, glicogen si vitamine. Aceste ingrediente vor face ca parul sa nu-ti mai cada, vor ajuta la repararea firelor de par, la refacerea vitalitatii, vor intari scalpul si vor oferi hidratarea necesara. Un recipient de 250 ml costa aproximativ 30 de lei.
  • Crema antirid cu laptisor de matca si Omega 3
Pentru persoanele care vor sa se mentina tinere este recomandata aceasta minunata crema care contine pe langa alte ingrediente si laptisor de matca. Crema aceasta trebuie folosita zilnic, dupa demachiere si are o multime de beneficii: trateaza si previne aparitia ridurilor, hidrateaza pielea, reda prospetimea pielii, previne imbatranirea prematura, ofera stralucire tenului, etc. Daca vrei sa te mentii tanara se merita sa incerci aceasta crema.
  • Laptisor de matca pur cu aroma de mango
Pentru mine aceasta combinatie este ideala, deoarece fructul meu preferat este mango. Ador insa si laptisorul de matca si incerc sa-l folosesc in toate formele, inclusiv in forma pur. Daca insa ai nevoie de laptisor de matca pentru copii sau daca nu iti plac ingredientele cu gust acrisor, acest produs este ideal, deoarece gustul este usor dulceag. Laptisorul de matca in forma pura ajuta la cresterea imunitatii si a capacitatii de concentrare, invatare si memorare, elimina stresul si oboseala, previne afectiunile endocrine, scade colesterolul si ajuta la reglarea tensiunii. Laptisorul de matca pur cu mango contine ACID 10 HDA, vitaminele din complexul B si acetilcolina.

Acestea sunt produsele care mie chiar mi-au starnit interesul si am de gand sa le cumpar cat mai curand. Tu ce produse de pe putereaplantelor.ro ai prefera?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!