Arme de autoaparare contra naparcilor

Caut online Arme Autoaparare - Electrosocuri si Bastoane Telescopice pentru ca am ajuns la concluzia ca in viitoare calatorie a mea in Muntii Orastiei as cam avea nevoie si de asa ceva.
Nu, nu pentru a ma apara de vreun individ periculos, pentru ca prin zonele in care merg impreuna cu familia si prietenii nu prea intalnim oameni, ci pentru ca acolo, in judetul Hunedoara, turistii ar trebui sa isi ia masuri de prevedere cand haladuiesc pe coclauri, deoarece in orice moment se pot intalni, absolut din intamplare cu vreo... naparca.
Ce este "naparca"? Nici mai mult, nici mai putin decat vechea denumire geto-dacica pentru "vipera" ( conform unor reputati filologi romani) .

https://ro.wikipedia.org/wiki/Vipera_berus

Chiar nu e de dorit sa infurii un sarpe veninos, dar, in caz de extrema urgenta, nu strica niste arme autoaparare pe post de sperietoare de jivine taratoare si foarte periculoase.
Ma gandeam ca niste arme cu electrosocuri ar fi perfecte, dar ar merge si mai bine si niste bastoane telescopice, bune de lovit pietrele sub care naparcile se ascund.
Am gasit pe site-ul celor de la Comenzi.ro la sectiunea "Arme autoaparare" ceea ce cautam, iar preturile acestora sunt extrem de accesibile, indiferent ca este vorba de bastoane autoaparare telescopice cu 3 sau 4 segmente, aparate cu ultrasunete pentru imblanzit si alungat cainii, aparate cu electrosocuri, lanterne electrosoc, bastoane autoapararecu lanterna, electrosoc iPhone-uri, seturi de 2 bucati tonfa telescopica sau un pistol electrosoc - taser.
Mi-ar fi suras un pistol electrosoc la 224 lei, dar ma gandesc ca s-ar putea ca de emotie sa nu nimeresc vipera suieratoare, de aceea, cred ca tot un baston de autoaparare telescopic este mai bun (si mai ieftin!).
Nu costa decat 24 de lei unul cu patru segmente, de aceea este o investitie excelenta pe care chiar merita sa o fac din timp, pana la viitoarea calatorie pe meleagurile unde se gasesc concentrate cele mai importante cetati geto-dacice.
Sunt clienta a magazinului online Comenzi.ro si stiu ca acolo gasesc mereu cele mai  bune produse, la preturi mici, dar de o calitate absolut ireprosabila.
Fiind unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania,  ofera servicii de calitate si a demonstrat de-a lungul anilor ca si in materie de vanzari pe net  profesionalismul este cheia unei afaceri de succes.
Livrarile pe Comenzi.ro se fac rapid, iar daca cumperi  de la ei de minim 300 de lei si cu o greutate de pana la 20 de kg, transportul coletului este gratuit in toata tara.
Va dati seama canu o sa ma limitez doar la unul sau doua bastoane telescopice de autoaparare,ci o sa achizitionez si alte  produse de la ei, asa incat cu siguranta curierul o sa imi aduca acasa absolut gratuit pachetul cu articolele selectate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!