Vrei ca articolul tau sa aiba impact?

Mediul online ne ofera atat de multe oportunitati incat in momentul de fata foarte multi din cei care frecventeaza acest mediu sunt bloggeri.
De ce? Pentru ca blogging-ul reprezinta una din oportunitatile despre care scriam mai sus.


Cu toate ca a fi blogger nu este deloc greu, mai ales avand in vedere toate ocaziile pe care le ofera mediul online, pentru a avea succes cu blogging-ul trebuie sa indeplinesti anumite conditii.


Articolele pe care le scrii sa fie citite de un numar cat mai mare de oameni reprezinta unul din cele mai importante criterii pe care trebuie sa le indeplinesti daca vrei sa ai succes cu blog-ul.


Pentru a se intampla acest lucru ai nevoie de articole seo.


Acestea iti pot fi oferite de catre contentpromo.ro ori daca ai cunostinte de seo le poti redacta chiar tu.


In cazul in care alegi a doua varianta trebuie sa fii foarte atent la modul in care redactezi titlul articolului. De ce? Pentru ca titlul articolului este primul lucru cu care cititorul intra in contact, iar in functie de impactul pe care titlul il are ori nu asupra cititorului acesta decide daca citeste ori nu articolul. Daca doresti ca articolul tau sa aiba mai multe sanse de a fi citit atunci tine cont de urmatoarele sfaturi atunci cand redactezi titlul articolului:


  • De cele mai multe ori curiozitatea ne indeamna sa facem anumite activitati. Din acest motiv, atunci cand redactezi titlul articolului trebuie sa te gandesti cum l-ai putea redacta in asa fel incat acesta sa starneasca curiozitatea celui care il citeste dar in acelasi timp sa nu para deplasat.
  • In cazul in care articolele pe care le postezi nu sunt articole academice atunci atat titlul cat si continutul articolului trebuie sa fie redactat la persoana a -1-a ori la persoana a-2-a.
  • Credibilitatea reprezinta criteriul care face departajarea intre bloguri. Din acest motiv, specialistii din domeniul seo recomanda introducerea a cat mai multor informatii credibile in interiorul titlului articolului.
  • Nu in ultimul rand, o atentie deosebita trebuie acordata starii pe care atat titlul articolului cat si continutul acestuia o transmite celui care citeste. Avand in vedere ca pesimismul si negativismul il regasim din ce in ce mai des in jurul nostru, cu siguranta ca un numar mic de oameni si-ar dori sa citeasca articole care sa transmita aceste sentimente. Si pentru ca tu vrei ca articolul tau sa fie citit de un numar cat mai mare de persoane atentie mare la sentimentele pe care le transmiti prin intermediul articolului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!