Frapiera casnica pentru sampanie si vin, un must have pentru Sarbatori!

Nu de alta, dar acum vin Sarbatorile de Iarna si musai trebuie ca sa avem un asemenea obiect casnic, foarte util pentru aducerea bauturilor la temperatura optima pentru a fi consumate.
Eu m-am gandit ca sa imi comand o frapiera zilele acestea de pe site-ul homex.ro, deoarece chiar imi trebuie asa ceva.
Recunosc, am de cateva luni un frigider nemtesc ce se vrea smecher, probabil ca si este, dovada ca dispune si de un compartiment pentru racirea bauturilor, dar fie nu sunt eu prea obisnuita cu tehnologia asta foarte moderna, fie prefer metoda clasica a unui racitor de vin din acela manual, cert este ca imediat ce l-am vazut in magazinul online de care va povestesc mi-am si zis: "Trebuie sa am o frapiera cat mai curand!"
In anii trecuti mai foloseam "metoda balconul" pentru racirea bauturilor, adica deschideam geamurile ca sa se faca frig in balcon si lasam o vreme sticlele acolo.
De Craciunul si Revelionul 2017 nu mai vreau insa ca sa folosesc mijlocul acesta empiric de racire, mai ales ca, de cand cu incalzirea globala, nu m-as mira ca de Sarbatorile de Iarna sa ne pomenim ca avem niste temperaturi afara primavaratice de-a dreptul.
Asadar, am pornit la vanatoare online de racitoare de vin!
Acum, ca sa va zic cinstit, pentru ca erau mai multe modele de frapiere si de racitoare vin pe HomeX, nu prea am stiut in primul moment pe care sa il aleg.
Pana la urma l-am ales pe acela de la Ravi, adica un tip de frapiera cu un design mai special, care are o istetime la care nu m-am asteptat. Este un racitor de vin care scade temperatura bauturii din sticla... fara apa rece si fara cuburi de gheata in mia putin de un minut!
Frapiera Iceberg, de la brandul renumit amintit mai sus, functioneaza cu un dispozitiv de racire anume proiectat pentru a fi introdus in frapiera dupa ce a fost tinut anterior in congelatorul frigiderului (fie el si nemtesc!).

Acest accesoriu de racire sticle de vin si sampanie, cu care este dotata frapiera de la Homex, poate sa aduca la temperatura potrivita potrivita bautura, dupa scoaterea lui din congelator.
Frapiera Iceberg costa doar 112 lei, iar dupa ce voi confirma comanda, in maxim 2-3 zile o sa primesc acasa coletul prin curier.
Stiu ca o sa imi placa acest model inovativ de racitor de vin si sampanie, insa am siguranta, fiind clienta HomeX.ro de multa vreme ca, daca nu o sa imi placa produsul, il pot returna gratuit in maxim 30 de zile, iar banii platiti imi vor reveni in cont in maxim 48 de ore.
Deocamdata, plata frapierei nu o pot face decat prin sistemul ramburs, la curierul ce imi va aduce coletul acasa, dar sper ca in curand sa ne fie creata facilitatea si de a plati prin card, noua, celor ce comandam din acest foarte bine aprovizionat magazin online.
Voi ce ziceti, am ales bine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!