Un pat King Size de apartament - luxul pe care ti-l poti permite!

Cele mai bune paturi dormitor sunt cele tapitate, nu-i asa?


Indiferent ce spun adeptii curentului minimalist in materie de mobilier pentru camera de dormit, daca esti fericitul posesor al unui spatiu generos in odaia de odihna, chiar este pacat sa nu alegi unul dintre modelele de paturi tapitate.
Contrar a ceea ce se crede, exista chiar si magazine online de mobila ce ofera paturi tapitate ieftine, de o calitate foarte buna.
Si daca exista si paturi tapitate pret convenabil, de ce sa nu comanzi unul si tu, pentru a avea parte de o relaxare totala in dormitorul personal, de ce nu ti-ai permite luxul de a te simti asemeni unui rege?
Am gasit in magazinul de mobila online Acaju inclusiv paturi tapitate King Size, tocmai bune pentru ca seara, cand te intorci obosit de la serviciu, sa te poti lafai dupa voia inimii intr-un asemenea pat de dimensiuni mari, imaginandu-ti ca traiesti candva, in trecut, in epoca regelui Soare, pe la 1700.
In jur de 1700 (de lei!) costa si un asemenea pat special, pe care cu siguranta ti-l poti permite, chit ca il vei cumpara in rate, nu neaparat il vei plati cu banii peșin.
De la sectiunea Paturi Tapitate de pe Acaju.ro, eu iti recomand patul tapitat Neptun, deoarece este un suport ideal pentru saltelele de 180x200 cm, dar pentru ca are lada de depozitare si somiera metalica.


paturi tapitate ieftine

Acest model face parte dintre acele paturi tapitate ieftine King Size care au totusi o tapiterie de calitate, ce acopera intreaga suprafata exterioara a patului, fapt ce ii confera o eleganta deosebita.
Ele sunt astfel proiectate, incat pot sa fie completate cu saltele confortabile, anatomico-ortopedice, de orice inaltime.
In functie de culoarea peretilor, de celelalte piese de mobilier, clientii pot ca sa comande unul dintre aceste paturi tapitate de dormitor in culoarea potrivita.
Gama de paturi tapitate Neptun se remarca nu doar prin dimensiunile generoase, prin aerul luxos, ci si prin faptul ca somiera metalica, din otel, se ridica extrem de usor datorita unor pistoane cu gaz, pentru ca beneficiarii sa poata depozita dedesubt lenjeria de pat necesara.


Acaju paturi King Size

La un pret de doar 1748 de lei, face parte dintre acele paturi tapitate pret redus, care merita cu siguranta cumparate de catre aceia ce vor un somn reconfortant, pe un pat cu adevarat deosebit.
Asa stand lucrurile, intra si tu pe acaju.ro si vezi daca la categoria de paturi tapitate de dormitor King Size este vreunul pe gustul tau. Chiar este un produs de lux la un pret pe care ti-l poti permite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!