Personalizeaza-ti sediul companiei cu ajutorul unei talentate echipe de arhitecti, specializati in design interior spatii office!

Desi piata imobiliara nu si-a revenit inca pe deplin, antreprenorii care si-au inchiriat in perioada de criza spatii la preturi mici, pentru perioade mai indelungate, chiar daca nu isi schimba inca locurile unde functioneaza, din lipsa de bani sau pentru ca au gasit acolo o pozitionare buna,  apeleaza tot mai des la firmele de design interior spatii de birouri pentru modernizari spectaculoase.
Mai toate companiile care se respecta vor sa fie memorabile, sa ramana in mintea clientilor, nu doar printr-o denumire si un logo inspirat, ci si prin prin niste amenajari interioare spatii de birou deosebite.
A trecut vremea cand, in orice companie intrai, birourile aratau cam la fel, motiv pentru care, daca din intamplare, poposeai intr-un imobil unde activau mai multi agenti economici si greseai usa firmei cautate, in prima clipa nici macar nu iti dadeai seama de confuzie!
Ce este design-ul interior pentru birouri?
Design-ul interior office sau decorarea de interioare firme, este o activitate complexa, compusa din doua parti distincte:
  • proiectarea de interior (plan de interior, releveu, concept);
  • amenajarea propriu-zisa a interiorului birourilor firmei respective (personalizarea spatiilor cu diverse obiecte si/sau reimpartirea acestor incaperi pe functionalitati).
Design-ul de interior, la inceput  o ramura a arhitecturii, a devenit cu timpul o disciplina de sine statatoare, extrem de la moda in prezent, deoarece ea se focuseaza pe imbunatatirea conditiilor de viata si lucru prin crearea unui ambient ce vrea sa imbine cat mai armonios principiile estetice si ergonomice cu noile trenduri in materie de amenajari.
Decorul de interior se poate asemui cu decorul unei piese de teatru.
Atunci  cand vorbim de design interior spatii birouri, automat ne gandim, in raport de obiectul de activitate al companiei, la niste culori sobre sau, din contra, vesele,  la spatii de lucru inedite, dar si la  colturi de relaxare pentru angajati, chiar si la birouri ce se pot folosi alternativ de catre mai multe persoane cu functii similare din cadrul firmei.
In orice caz, un office modern este unul in care nu trebuie sa isi gaseasca loc atmosfera apasatoare, plictiseala, ci sa fie un spatiu viu, debordand de energie, dar si de confort, in egala masura.
In functie de obiectul de activitate al companiei respective, cand ne referim la amenajari interioare spatii de birou, ele se pot particulariza neasteptat de mult: intr-un fel arata un birou de avocatura, in care seriozitatea, luxul, ar trebui sa predomine, altfel va arata spatiul unei agentii de publicitate in care design-ul e recomandabil sa fie cat mai jucaus, mai inspirator pentru oamenii care lucreaza acolo.
One Design ofera servicii de proiectare amenajari interioare pentru spatii de birouri operative, birouri directoriale si puncte de lucru cu publicul cu adevarat creative, asa cum veti putea observa daca intrati pe site-ul lor de prezentare.

Iata doar cateva dintre ideile lor de amenajari interioare pentru firme:


Pentru a admira mai multe imagini din portofoliul talentatilor arhitecti din cadrul acestui birou de arhitectura si design interior, va invit sa accesati link-ul: 1design.ro.

Acolo aveti gasi si cv-urile membrilor echipei One Design, serviciile pe care le pot oferi diverselor companii, dar si persoanelor fizice.

Daca va doriti sa colaborati cu o echipa tanara de profesionisti pentru personalizarea spatiilor dvs.,  nu ezitati sa luati legatura cu ei, utilizand datele existente pe pagina de contact.

Ei pot imagina solutii de design interior spatii birouri cu adevarat surprinzatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!