Pretul unei coroane dentare la o clinica stomatologica de top

Tocmai ce m-am interesat pe site-ul clinicii stomatologice Trident ce tarife se practica acolo la coroane dentare din ceramica sau zirconiu, motiv pentru care am intrat pe pe http://clinicatrident.ro/obturatii-coronare/.

Ce-i drept pretul este un pic mai mare decat pentru o plomba, dar merita cu prisosinta,


coroane dentare pret

Ce este o coroana dentara?
Daca ar fi sa ii dau o definitie simpla, de nespecialista, o coroana dentara este un invelis creat de  mana omului care acopera partea vizibila a unui dinte sau a unei masele naturale, care se insurubeaza intr-un implant sau se cimenteaza.
O coroana dentara, asa cum ii spune si numele, are o importanta extrem de mare in alcatuirea unui dinte, fie el natural sau artificial.

Pe de o parte trebuie sa fie rezistenta, sa fie in armonie cu celelalte parti din dantura unei persoane, pentru a nu-i modifica fonetica obisnuita, masticatia normala (adica persoana in cauza sa nu simta un corp strain in gura in momentul in care mananca) si, nu in ultimul rand, sa aiba aceeasi culoare, marime si forma, cu partile vizibile ale dintilor vecini, pentru a nu iesi in niciun fel in evidenta in mod negativ.
Avand in vedere cele de mai sus, cred ca va dati si voi seama, nu poti sa apelezi la orice doctor de dinti cand ai nevoie de o coronita dentara din ceramica sau zirconiu bine executata.
Daca aveti deja experienta unor asemenea lucrari protetice, facute in decursul timpului de diversi dentisti, stiti si ca niste coroane dentare de calitate nu se pot realiza fulgerator, cum bati din palme, fiind vorba de o lucrare de finete. Uneori trebuie ca pacientul sa vina la cabinet de doua sau chiar de mai multe ori pana cand aceasta lucrare dentara complexa este finalizata cu succes.


tarife servicii stomatologice

La realizarea unei coronite dentare colaboreaza mai multi specialisti: stomatologul, tehnicianul dentar, iar in cazuri mai deosebite chiar si alte cadre medicale (mai ales cand este vorba si de o fonetica defectuoasa), fiind vorba de o lucrare dificil de executat.
Uneori, mai ales in cazul unor carii profunde, desi stomatologul recomanda imbracarea cu niste coroane dentare a dintilor/maselelor in cauza, dupa tratamentul propriu-zis, pentru o rezistenta crescuta a acestora, pacientii prefera varianta mai ieftina a plombelor, care pot cadea in timp.

Este totusi indicat sa se faca o investitie in niste coronite stomatologice de calitate, daca pacientii vor sa aiba o dantura sanatoasa mai mult timp, iar estetica dentara sa fie si ea la cote inalte.

O clinica dentara cu stomatologi buni

medici coronite dentare

Clinica Trident, unde va recomand eu sa mergeti, pentru ca acolo veti gasi specialisti de top, este situata pe str. Louis Pasteur la nr. 1A, in Bucuresti

Acolo aveti posibilitatea de a achita serviciile stomatologice atat cash, dar si cu cardul, prin ordin de plata sau, daca este vorba de lucrari mai laborioase, in rate, fara nicio dobanda.

Investiti in sanatatea dvs. si nu veti regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!