Un videointerfon - un must have pentru un imobil rezidential

Florica, clienta veche de mea, administrator la un bloc de locuinte din cartier, m-a intrebat astazi daca stiu vreo firma care vinde videointerfoane la preturi avantajoase si i-am recomandat, evident, sa apeleze la specialistii de la Electra Instal, daca vrea un echipament de calitate superioara.
Aceasta firma este specializata in distributia si montajul de interfoane de bloc clasice, audio, dar si in comercializarea si amplasarea la imobilele clientilor de videointerfoane.
Aceste echipamente audio-video, ce au devenit o prezenta cotidiana la intrarea exterioara a oricarui bloc rezidential sau vila care se respecta, sunt produse de vestita companie ieseana Electra.
Si cand te gandesti ca, nu cu mult timp in urma, cand se vorbea de  video interfoane era egal cu a se vorbi de vreun dispozitiv imaginar descris in cartile lui Jules Verne sau in ale vreunui scriitor din secolul 20 de literatura SF!
Probabil ca in scurta vreme cam toate imobilele isi vor inlocui interfoanele audio cu tipuri de video interfoane moderne, pentru ca este extrem de important sa si vezi persoana care vrea sa patrunda in holul blocului sau in curtea casei tale.
Altfel, suntem precum in "Capra cu trei iezi": lupul isi schimba vocea, iar iezii cei mai maricei ii dau drumul in casa, pentru ca li se pare ca este mamuca lor. Finalul partial tragic il cunoasteti!
In prezent, in comert exista o gama larga de video interfoane, de la branduri mai mult sau mai putin celebre pe plan international, dar, ca patrioti ce suntem, parca tot un produs romanesc de tipul acesta e mai aproape de sufletul nostru, nu-i asa?
Daca in urma cu zece ani peste un milion de locuinte din tara erau dotate cu interfoane produse de compania ieseana, va dati seama ca pasul urmator este ca locatarii respectivi sa treaca  la achizitionarea de videointerfoane Electra.
Mai ales ca aceste videointerfoane Electra nici macar nu au un pret foarte ridicat, dupa cum puteti sa aflati si singuri daca veti intra pe site-ul de prezentare electrainstal.ro.

Electra Instal

Electra Instal are spre vanzare:
- panouri exterioare Video Smart pentru imobile cu mai multe apartamente (video interfoane de tip wireless dotate cu o camera video Sony de 142 grade - domeniu de vizualizare, o iluminare suficienta pentru a avea o buna vizibilitatea noaptea si un display electronic pentru locatari);
- posturi interioare Video Smart Color cu 3 sau 4 butoane ( un echipament interesant, care permite o supraveghere video pe mai multe camere si dispune de multiple functionalitati).
Interfoanele video Electra pentru blocuri sistem digital duplex au o fiabilitate deosebita, spun cei care le-au achizitionat deja.

VPM.BS0.ROB - Panou exterior VIDEO SMART pentru blocuri se remarca prin suprafata lui Glass securizata de 8 mm, o carcasa de aluminiu, camera video 1/3 CCD Sony (537x597) ce se poate orienta pana la 142 grade, domeniu de vizualizare, iluminarea IR, display-ul electronic si tastatura TOUCH iluminata, accesul RFID, tipul de comunicatie full-duplex.
Functiile sale il aseaza in categoria videointerfoanelor SMART: monitorizare video, apel, comunicatie, deschidere usa, posibilitatea de extindere cu 3 camere video suplimentare, comenzi optionale (poarta auto/usa garaj sau un sistem de iluminat), 4 panouri in paralel etc.
I-am recomandat Floricai sa ii contacteze pe cei de la Electra Instal completand formularul de contact sau sa le telefoneze la numarul afisat pe site, pentru a afla tot ceea ce o intereseaza, inclusiv detalii tehnice complete, pret de achizitie, mod de plata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!