Mobila dormitor ieftina voi comanda dintr-un magazin online

Am gasit un magazin online zilele acestea unde au mobila dormitor ieftina si m-am gandit ca ar fi o idee buna ca sa fac si eu o comanda de la ei.
Dupa cum toata lumea stie, cand vrei sa faci o schimbare in materie de mobila dormitor, cheltuielile nu sunt deloc mici.
Una este sa iti iei o masuta de cafea noua, un scaun de birou rotativ, chiar si un dulap de haine mai deosebit la pret convenabil, alta sa iti poti gasi o garnitura de mobila dormitor ieftina, dar de o calitate buna.
Tocmai de aceea, imediat ce am vazut niste modele de dormitoare moderne accesibile ca pret, ce se pot comanda pe net, chiar am decis ca vreau si eu unul dintre ele.
Vreaumobila.ro este un showroom online unde habar nu aveam pana acum ca pot sa gasesc piese de mobilier dormitor exact pe gustul meu.
Am aflat zilele aceastea ca aici se asigura clientilor inclusiv consiliere si suport profesionist, plus servicii de proiectare si design gratuit referitor la mobilierul dorit.
Exista pe site-ul lor de prezentare o pagina speciala, unde doritorii de mobila la comanda pot sa isi trimita datele de contact, completand un formular special.

Un consultant va lua foarte rapid prin e-mail sau telefonic legatura cu ei, dupa primirea mesajului.


Mai mult, pentru potentialii clienti care se grabesc sau nu sunt fanii corespondentelor online, exista si optiunea de a suna direct la unul din urmatoarele numere de telefon: (021) 330.94.37 sau 0731.347.516.
Consultantul va prelua toate informatiile necesare legate de mobila la comanda dorita sau, daca aceste informatii nu sunt suficiente, poate chiar sa se deplaseze la domiciliul clientului, in mod gratuit, pentru a face masurile ce se impun si a decide, impreuna cu viitorul beneficiar, care este modelul cel mai adecvat pentru camera din locuinta respectiva unde va if amplasat.
Dupa aceea, clientul o sa primeasca o oferta de pret personalizata care, daca o sa fie agreata de catre acesta, este urmata de semnarea propriu-zisa a contractului.
In ce ma priveste, sincer chiar am nevoie de consultanta, deoarece pe site-ul vreaumobila.ro exista nu mai putin decat... 115 modele de mobila dormitor!
Vreaumobila.ro apartine firmei Webcom Trading si, in cei noua ani de cand aceasta functioneaza, a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de mobila, articole de iluminat si articole de uz casnic.
Serviciile integrate oferite clientilor se pare ca au facut diferenta.
Astfel, in afara de un design personalizat si asistenta asigurata de proiectanti foarte bine calificati, se mai ofera celor interesati si o mare gama de finisaje, know how si materiale inovative, servicii de transport si montaj gratuite (in anumite conditii), servicii garantie si postgarantie, executie in timp rapid a mobilierului comandat, transportul acestuia urgent la destinatar, preturile imbatabile.
Exista numeroase modele pe site de dormitoare moderne, unul mai atractiv decat altul, iar costul lor nu este chiar unul prohibitiv.
Astfel, din categoria dormitoare ieftine,  garnitura de mobilier dormitor Helios, cu un pret de doar 2879,63 lei (inclusiv TVA) este o varianta demna de luat in seama.
vreaumobila.ro

Extrem de potrivita pentru un dormitor tineresc, reprezinta o imbinare in stil minimalist a traditionalului cu modernitatea, lasand camera sa respire.
Oricine este pasionat de Feng Shui poate sa remarce ca energia poate sa circule in voie prin acest dormitor ce se poate comanda de pe site-ul vreaumobila.ro.
Un pat mare, tocmai bun pentru a fi suportul unei saltele de dormit din noua generatie, plus doua comode deosebite: una ce aduce mai mult cu un scrin de pe vremuri, datorita celor sase sertare ale sale, iar cealalta cu cinci sertare, tocmai buna pentru a adaposti acolo diverse obiecte de imbracaminte.
Garnitura de mobilier dormitor Helios este completata cu doua noptiere, avand cate 2 sertare fiecare, ce vor trona de o parte si de alta a patului de mijloc.
Nu-i asa ca este o alegere convenabila ca pret, acest set de mobilier vreaumobila.ro, din categoria Dormitoare Ieftine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!