Baterii auto si alte piese pentru masina, achitate online, cu pretul in rate

Tot mai multi soferi profesionisti si amatori au ales sa isi ia acumulatori auto online, accesand link-ul https://www.autohut.ro/baterii-auto, deoarece acolo au in stoc o gama variata de produse de acest gen, la niste preturi excelente.

Daca o sa intri in magazinul online de piese si accesorii Autohut.ro o sa vezi si tu ca, la sectiunea special dedicata bateriilor auto, produsele de acest tip pot sa fie selectate, cu ajutorul filtrelor puse la dispozitie clientilor, dupa mai multe criterii:
- producatori: Banner, Bosch, Dacia, Exide, Macht, Motrio, QWP, Repstar, Rombat si Varta;
- amperaj (Ah): de la 35 la 235;
- curent pornire (A): de la 240 la 1400;
- polaritate: normala si inversa;
- pret: de la 100 pana la 2.000 lei.
In aceasta perioada de final de an, exista numeroase reduceri pe Autohut.ro la piese si accesorii auto, inclusiv la unele modele de baterii auto, de aceea chiar merita ca aceia ce au nevoie de acumulatori auto sa profite si sa isi achizitioneze aceste articole, absolut necesare pentru functionarea autovehiculului pe care il detin.
In plus, dat fiind ca exista si un service Autohut performant, la achizitia unora dintre aceste modele de baterii auto se asigura chiar si montarea gratuita in Bucuresti.
Pentru aceia ce comanda piese si accesorii auto cu o valoare totala mai mare exista si posibilitatea de a plati chiar si in rate (online si/sau la sediul showroom-ului).

Astfel, se poate plati, de exemplu:
- cu cardul StarBT  in 12 rate fara dobanda online si 3 rate la sediu;
- cu orice card Visa sau Mastercard in pana la 12 rate fara dobanda online si 3 rate fara dobanda la showroom;
- cu Card Avantaj in 6 rate fara dobanda online si 4 rate la sediu;

- cu cardurile BRD Finance MasterCard in 3 rate fara dobanda;


- cu cardul Alpha Bank in 3 rate fara dobanda.
Clientii pot sa aleaga singuri modalitatea in care vor intra in posesia produselor comandate pe autohut.ro: fie prin curier, la adresa pe care o vor indica, fie sa isi ridice personal piesele si accesoriile auto de la sediul firmei.
In principiu, daca acestia opteaza pentru primirea coletului printr-o firma de curierat, livrarea se va face in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii. Daca contravaloarea marfurilor depaseste 399 lei transportul este efectuat in mod gratuit.
O mentiune importanta trebuie facuta in cazul in care se comanda baterii auto:  se plateste o taxă suplimentară de 20 lei per bucata, indiferent de valoare comenzii, deoarece este un transport ce trebuie efectuat in niste conditii mai speciale.
In schimb, aceia ce comanda de la Autohut cauciucuri, au parte de transport gratuit pentru o comanda de cel putin 4 anvelope, indiferent de dimensiunile acestora.

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!