O centrala termica performanta, foarte compacta, pentru casa ta!

Vaillant Ecotec Pro este unul dintre acele tipuri de centrala termica in condensare extrem de apreciat de catre clientii ce au comandat asemenea produse de incalzire de pe site-ul berluni.ro.
Desi este extrem de compacta, putand sa fie amplasata din acest motiv in orice incapere, chiar daca are dimensiuni reduse, centrala Vaillant are o eficienta deosebita in functionare, putand sa fie ideala atat pentru acele locuinte in care locuieste o singura familie, cat si pentru vilele in care stau mai multe familii in comun.
Centrala termica Vaillant Ecotec Pro, pe care o puteti achizitiona de la Berluni cu un pret de doar 3.600 lei cu TVA,  se diferentiaza de alte centrale termice prin aceea ca are un control automat al arderii, un sistem de tip pneumatic pentru amestecul gaz-aer, precum si o pompa automata cu doua trepte ce permite functionarea sa cu un consum de energie foarte mic, in conditiile in care tot mai multi proprietati de locuite isi doresc sa scada costurile unei centrale cat mai mult posibil.
 .
Foarte simplu de instalat si intretinut, este alegerea perfecta si pentru orice apartament de bloc sau chiar garsoniera.
Dupa cum am precizat, e atat de compacta incat nu strica in niciun fel design-ul interior la locuintei, de aceea este in acest moment cea mai buna alegere in materie de centrale termice murale cu un pret convenabil.
Posesorii de centrale termice Vaillant Ecotec Pro sunt foarte multumiti de ele, dovada si marturiile acestora in acest sens.
Exista multe alte modele de sisteme de incalzire termica cu gaz, vandute la preturi mult mai piperate, care nu se ridica nici pe departe la performantele pe care micuta centrala termica Vaillant Ecotec Pro le are.
In plus, daca o veti comanda din magazinul online Berluni.ro, beneficiati si de transport gratuit, daca aveti sansa sa locuiti in zona A, respectiv in judetele:  Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi si Giurgiu.
Pentru a reduce si mai mult preturile auxiliare necesare instalarii unei centrale termice individuale, se poate comanda de pe berluni.ro un pachet complet, in cuantum de 4.445 lei, ce contine: centrala termica Vaillant 24 kw EcoTec Pro, un kit de instalare, precum si contravaloarea obtinerii autorizatiei de functionare ISCIR si a operatiunii de montaj propriu-zise.

Pentru detalii suplimentare accesati site-ul Berluni si, daca precizarile de acolo tot nu va satisfac, luati legatura cu un consultant al firmei, pentru a va raspunde la toate intrebarile legate de aceasta centrala termica in condensare extrem de performanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!