Cum sa fiu un chirias model

In momentul in care iti gasesti un apartament pe care sa il inchiriezi, trebuie sa ai in vedere modul in care te porti pentru a nu avea probleme cu proprietarul.
Daca nu ti-ai gasit inca apartamentul ideal, apeleaza cu incredere la o agentie imobiliara Sibiu care sa te ajute. Eu am incredere in agentia imobiliara NewConceptLiving. Aici gasesti apartamente noi Sibiu , case noi, garsoniere, terenuri, spatii industriale, spatii comerciale sau spatii de birouri. Intra pe site pentru a vedea oferele de la aceasta agentie imobiliara Sibiu.
Daca tocmai te-ai mutat cu chirie sau daca esti in cautarea unor apartamente noi Sibiu, trebuie sa ai in vedere relatia cu proprietarul. Daca vrei sa ai o relatie buna cu proprietarul, sfaturile care urmeaza iti vor fi de folos.
  • Fii un bun platnic. Conteaza foarte mult sa iti platesti la timp chiria si cheltuielile. Daca nu vei proceda astfel, relatia nu va fi una buna. In cazul in care se apropie data in care trebuie sa platesti chiria si nu ai banii necesari, vorbeste din timp cu proprietarul, explica-i ca ai o problema si roaga-l sa te mai astepte cateva zile.
  • Nu deranja vecinii. Trebuie sa ai grija si sa ai o relatie buna cu vecinii. Proprietarul apartamentului in care stai cu chirie nu va fi foarte incantat de faptul ca va primi reclamatii de la vecini.
  • Pastreaza apartamentul si lucrurile din el. Proprietarul va fi foarte multumit daca va vedea ca ai grija de apartamentul pe care ti l-a dat in chirie si de lucrurile sale. A investit cu siguranta in acel apartament si te va considera un chirias bun daca il vei pastra.
Daca nu vei respecta aceste sfaturi, nu te astepta sa locuiesti prea mult intr-un apartament inchiriat. Sunt oameni care isi cumpara apartamente noi Sibiu si vor sa le inchirieze, insa isi doresc sa aiba chiriasi buni si nu ii tin prea mult timp pentru cei care nu respecta cele amintite mai sus.
Si nu uita ca cele mai frumoase apartamente noi Sibiu le gasesti cu ajutorul NewConceptLiving, agentie imobiliara Sibiu gata sa iti vina in ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!