Syncro Translation Services, agentia de traduceri de top din sectorul 5!

Cauti o agentie de traduceri de top cu sediul in sectorul 5?
Synco Trans Services
Aici puteti vedea tipurile de traduceri pe care le ofera Syncro Translation Services - fie ca aveti nevoie de traduceri medicale, juridice, tehnice, traducerea unui website sau de traducerea unor acte de cetatenie.
Sunt avocat si, precum banuiti, in ultima vreme am tot mai multi clienti care lucreaza in strainatate si, chiar daca si-au stabilit resedinta in tarile unde isi au job-ul, acest lucru nu inseamna ca au rupt total legatura cu tara natala.
Au nevoie de un reprezentant legal in tara, care sa le rezolve inclusiv chestiuni administrative urgente, precum ar fi traducerea si legalizarea unor documente.
Si pentru ca unii dintre ei ma considera deja un soi de avocat de familie, ma contacteaza inclusiv pentru a le face acest serviciu: sa merg la o agentie de traduceri pentru a obtine in numele lor documentele traduse ce le sunt necesare urgent.
Pare un lucru banal, dar nu este usor sa gasesti o firma unde sa activeze specialisti in traduceri fidele, unele foarte nisate, din diferite domenii, lingvisti cu experienta care sa efectueze acest serviciu nu doar foarte calitativ, ci si operativ.
Exista, poate, prin centrul Bucurestiului, unele birouri de traduceri ce pot sa efectueze traduceri bune, dar sunt suprasolicitate si operativitatea lasa de dorit, deoarece lucreaza cu un numar relativ mic de colaboratori.
Din fericire, am descoperit ca exista chiar langa sediul biroului meu de avocatura, mai precis in Calea Rahovei 266-268, Corp 60, Etaj 1, Camera 11, Sector 5, Bucuresti, in incinta Electromagnetica (pentru cunoscatori), o agentie de traduceri perfecta pentru ceea ce cautam eu de multa vreme.
Am citit marturiile clientilor ce au apelat la aceasta in cei sase ani de la infiintarea agentiei Syncro Translation Services si toti lauda traducerea corecta a materialelor, profesionalismul si seriozitatea, flexibilitatea si, cel mai important, livrarea traducerilor, care se face intotdeauna la timp.
Agentia Syncro Translation Services  lucreaza cu peste 3000 de traducatori, din peste 100 de tari, ce au fost selectati cu atentie si care sunt evaluati periodic.

Compania de traduceri de care va povestesc a dezvoltat o puternica retea de traducatori nativi, tocmai pentru ca proiectele in care se implica sa nu contina erori gramaticale. In plus, un project manager va verifica lucrarea inainte de livrare.,  pentru ca aceasta sa nu contine nicio greseala.
La Syncro Translation Services se fac traduceri din si in limbile: albaneza, araba, bulgara, catalana, ceha, chineza, croata, daneza, ebraica, engleza, franceza, germana, greaca, hindi, italiana, japoneza, latina, maghiara, neogreaca, norvegiana, olandeza, persana,   polona,   portugheza, rusa,   sarba,   slovaca, spaniola,  suedeza, turca si ucraineana.
Si cand te gandesti ca aceasta de traduceri se afla doar la 2,5 km de mine!
Daca si voi aveti de tradus diverse acte sau chiar ai de cand sa realizezi o versiune in una sau mai mult limbi straine a website-ului tau, Syncro Translation Services este cea mai buna agentie de traduceri la care trebuie sa apelezi!
Intra pe site-ul lor de prezentare pentru a afla mai multe informatii despre ei si a le solicita o cotatie de pret personalizata, in functie de  lucrarea pe care vrei sa le-o propui spre traducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!