Arianna Screening, propusa furnizorilor de servicii medicale de catre Teamnet Dedalus

Teamnet Romania si-a propus niste obiective extrem de ambitioase pentru perioada imediat urmatoare, lucru pe deplin justificat avand in vedere rezultatele sale de la infiintare si pana in prezent.



Cu o experienta ce se intinde pe parcursul unui deceniu si jumatate, grupul Teamnet Romania a reusit ca in sectorul de integrare de sisteme IT sa depaseasca arealul intern si sa treaca cu succes dincolo de granitele tarii, fiind in acest moment unul dintre cei mai important competitori internationali de profil din estul si centrul Europei.

Cand vorbim de Teamnet international, performantele sale financiare conform Deloitte Technology Fast 50 Central Europe sunt remarcabile.

Acest top, ce clasifica afacerile din domeniul tehnologiei in functie de rata de crestere a veniturile pe ultimii cinci ani, a clasat consecutiv Teamnet international pe locuri fruntase, vreme de mai multi ani.

Teamnet Group este format, asa cum aceia interesati stiu deja, din reunirea a patru companii distincte, specializate in oferirea de servicii specifice in domeniul tehnologiei avansate, in domenii de activitate extrem de diverse:
- Teamnet Dedalus - companie ce ofera produse informatice pentru managementul unitatilor medicale, precum si solutii personalizate pentru spitale si clinici;
- Teamnet Engineering- companie ce ofera servicii creative in domeniul ingineriei, de antreprenoriat general, precum si lucrari specifice de implementare si executie;
- Ymens - companie ce ofera servicii specifice de outsourcing și de securitate IT;
- Teamnet – compania initiala, ce ofera servicii de integrare si dezvoltare de sisteme IT, in domenii diverse, precum ar fi: siguranta publica, serviciile publice si de e-guvernare, mediu, energie si utilitati, sanatate, educatie, agricultura si transporturi.
Daca ar fi sa ne referim doar la Teamnet Dedalus, aceasta companie a lansat in parteneriat cu Dedalus SPA solutia avansata de screening medical denumite sugestiv Arianna Screening.
In esenta, este vorba despre o platforma medicala de screening ce permite furnizorilor de servicii medicale, ce se ocupa de preventie si depistare timpurie a unor boli cu o larga incidenta la nivelul populatiei, ca sa poata beneficia un management performant.
Arianna Screening este un ajutor de nadejde inca din etapa initiala, de definire a segmentelor tinta de populatie si realizare a studiilor epidemiologice pentru aceste boli grave (stabilire runde de prezentare, programari, examinari si investigatii), precum si in etapele ulterioare de tratament medical sau de interventii de natura chirurgicala.
Dedalus SPA a testat aceasta platforma medicala de screening vreme de 25 de ani in Italia cu rezultate foarte bune, dupa cum a declarat Florina Zamfirescu, sales manager Teamnet Dedalus. 
Aceasta companie, Teamnet Dedalus, companie ce face parte din grupul Teamnet Romania, vrea sa modernizeze in perioada ce va veni campaniile de screening autohtone, prin combinarea platformei amintite - Arianna Screening, cu diverse echipamente medicale, in scopul unui acces mai simplu, modern, automatizat, la rezultate.
Teamnet Dedalus ofera celor interesati din domeniul medical si serviciile de un inalt profesioanlism al unei echipe de specialisti proprii ce pot face ca platforma sa functioneze respectand legislatia in vigoare, precum si cerintele punctuale ale beneficiarilor acesteia (in speta, furnizorii de servicii medicale autohtoni).
Asadar, daca pana de curand, se vorbea mai mult de Teamnet Engineering, iata ca si Teamnet Dedalus devine o companie cu perspective curajoase in 2017, stiut fiind ca piata serviciilor medicale va fi din ce in ce mai importanta si in tara noastra, asa cum este in intreaga Europa la ora actuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!