Mape de prezentare personalizate pentru afacerea ta

E final de an si vreau sa imi comand un pachet generos de mape personalizate pe Headprint.ro, deoarece stocul cumparat la inceputul lui 2016 s-a cam terminat si vreau ca sa intru in noul an cu tot ce imi trebuie in materie de birotica pentru afacerea mea.

La prima vedere pare un lucru simplu sa comanzi niste mape personalizate la o tipografie, dar nu e chiar asa.
Daca vrei sa iesi in evidenta si sa te diferentiezi puternic de concurenta, daca vrei ca sa ramai in mintea clientilor ca fiind memorabil prin produsele si/sau serviciile oferite, inclusiv niste mape de prezentare bine alese te pot ajuta.
Cum ar trebui sa arate niste mape de prezentare personalizate ideale?
Nu este usor de raspuns la o asemenea intrebare, deoarece design-ul lor difera, precum va imaginati, in functie de specificul afacerii.
Culori, elemente grafice, materialul din care sunt confectionate, toate sunt importante pentru o prezentare wow a business-ului tau.
Trebuie analizat cui se adreseaza bunurile si/sau serviciile companiei (care sunt segmentele de clientela - locatie, sex, varsta, ocupatii, venituri s.a.m.d.), dar e bine sa observi si materialele de birotica ale concurentei, pentru a face o comparatie si a vedea daca ele sunt mai de efect decat ale tale.
Dupa ce aceste informatii sunt stranse si analizate in detaliu se poate trece la alegerea finisajelor: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, aplicare buzunar.
Daca o sa intrati pe site-ul Headprint.ro o sa observati ca puteti comanda de aici mape pret mic bune a fi oferite acelor clienti nepretentiosi, dar si mape pret un pic mai ridicat, ceva mai elaborate, pentru a fi date in diverse ocazii unor clienti VIP, colaboratori sau viitori parteneri de afaceri importanti, carora vrem sa le lasam o impresie deosebita.
Ideal ar fi ca orice firma sa aiba diverse tipuri de mape de prezentare personalizate, si mai ieftine si mai scumpe, pentru a acoperi orice necesitate ce apare la un anume moment dat.
La Headprint se pot realiza mape pe cartoane dublu cretate, cartoane speciale sau cartoane Duplex cu spate alb sau gri, avand greutatea intre 250 si 350 grame.
Desi aparant varianta unor mape plastic pare mai atractiva, pentru ca sunt mai rezistente in timp, dupa opinia mea tot cartonul ramane un material mai prietenos, mai eco, daca vreti, spre deosebire de materialele sintetice.
Exista si posibilitatea de a alege niste mape plastic personalizate, nimeni nu neaga acest lucru, dar cartonul parca se preteaza mai bine la tiparit, culorile arata ceva mai bine, plus ca un asemenea "dosar de prezentare" este, de regula, si mult mai ieftin decat unul sintetic.

Pe site-ul headprint.ro, de care va povestesc, exista si un foarte util calculator de pret, pentru a vedea clar cam ce costuri implica aceste materiale de birotica, plus ca aceia ce isi vor comanda mapele de prezentare de la ei beneficiaza si de un discount de 15% din pretul de lista al comenzii.

Asadar, daca aveti nevoie de asemenea articole pentru afacerea voastra, va invit sa le accesati site-ul si sa le analizati oferta completa de produse publicitare pentru firme.


Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!