Salopete de lucru ieftine online

Cand am vazut ca pe dispotrading.ro au salopete de lucru la pret competitiv nu am mai stat pe ganduri si am facut rapid si eu o comanda.

O sa ma intrebati ce am nevoie de niste salopete de lucru ieftine, in conditiile in care nu detin nicio afacere in care sa fie necesar echipament de protectie special.
In principiu, de acord, e de neinteles: cand esti blogger nu prea ai nevoie nici de salopeta de lucru cu buzunare multifunctionale de doc, nici macar de vreun costum salopeta de lucru standard din bumbac, pentru ca tastezi la un simplu laptop, nu dai cu picamerul si nici nu manevrezi trafaletul pe tavan, la inaltime, cocotat pe o scara metalica pentru zugravi.
Dar si bloggerul, ca orice alt om, vrea si el ca sa aiba o casa care sa sclipeasca de curatenie in preajma Sarbatorilor de Iarna, iar pentru asta, daca nu il dau banii afara din casa, mai face si singur anumite operatiuni gospodaresti: vopsitul unui perete din hol cu lavabila, mici reparatii pe la usi sau ferestre, iar acestea se realizeaza mai cu spor si parca mai profesionist, daca esti echipat corespunzator.
Poate ati observat si voi ca, daca imbracati niste salopete de lucru pret de cateva ore, faceti mai profesionist curatenie generala prin casa deoarece, brusc, intrati in rol si treaba merge mai bine decat daca ati face aceste activitati imbracati in haine de casa ori pur si simplu in proverbialul trening.
Plus ca se mai pot intampla si mici accidente cand trebaluiesti, precum ar fi rasturnatul unei galetuse cu vopsea sau o pata de veselina pe haine, asa incat, daca suntem echipati cu salopete lucru, parca nu ne mai intereseaza daca ne murdarim sau nu.
Dispotrading.ro este un site unde au salopete de lucru pret mic, de aceea munca in gospodarie devine o distractie, pentru ca imbracati cu ele putem sa ne focusam atentie spre activitatea propriu-zisa, nu spre grija de a nu ne murdari hainele de lucru improvizate.


Am mai cautat si in trecut oferte salopete de lucru pe net, dar nu prea am gasit multe magazine online care sa aiba o asemenea diversitate de produse precum la Dispotrading: pantaloni salopete lucru subtiri, pantaloni de lucru grosi, pantaloni salopeta cu pieptar, halate de lucru, costume salopete lucru din doc sau tercot, bluze salopete, combinezoane de lucru, costum salopeta din bumbac, tot soiul de haine de protectie marca Missena de diferite marimi, culori si modele.
Comenzile se pot face online, iar daca valoarea produselor alese este de minim 250 lei (in Bucuresti) si 1.000 lei (in provincie) livrarea se face in mod gratuit.
Asa stand lucrurile, invit pe oricine e in cautare de oferte salopete de lucru sa intre pe dispotrading.ro, daca doreste sa cumpere articole de cea mai buna calitate, la pret de fabrica.

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!