Argila albastra de Raciu, cea mai pura argila din lume!

Am gasit argila alimentara pe Planteea.ro si am decis ca sa incep o noua cura cu acest produs naturist, care, precum ati aflat cu siguranta si voi, aduce multiple beneficii sanatatii umane.

Favorita mea este Argila Albastra de Raciu, cea mai pura argila din lume, extrem de bogata in minerale si oligoelemente, fara niciun fel de efecte adverse.
Ea contine: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, cobalt, sodiu, clor, aluminiu, mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor, silicati si oxizi, conform analizelor de specialitate realizate la Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere Minesa din Cluj Napoca.
Despre acest tip de argila am aflat pentru prima data dintr-o emisiune televizata de acum vreo doi ani si acolo se spunea ca are niste efecte terapeutice exceptionale, fiind antiseptica, anitbacteriologica, anitmicotica si antiinflamatoare.
Argila albastra, desi are un pret extrem de mic ( de pe site-ul Planteea.ro se poate cumpara cu doar 26,30 lei o cutie de un kilogram!) si-a dovedit eficienta in detoxifierea organismului de metale grele, otravuri si radicali liberi, in scaderea nivelului de aciditate si instaurarea unui PH neutru sau alcalin, precum si in cresterea imunitatii.
Argila de rau de la Raciu (jud. Mures) se utilizeaza si manipuleaza cu multa grija, prin folosirea de recipiente si ustensile (lingurite, spatule) confectionate din sticla, portelan, lemn sau plastic farmaceutic, nu trebuie sa vina in contact cu obiecte din metal.
Cura cu argila albastra se poate face atat intern, cat si extern.
Deoarece are efecte terapeutice extrem de puternice, persoanele ce vor sa faca o cura cu argila interna este bine ca mai intai sa se consulte cu medicul de familie, mai ales daca urmeaza un tratament medicamentos.
Argila albastra se poate utiliza cu rezultate excelente si in scop cosmetic, pentru masti diverse, in magazinul online Planteea.ro existand si cutii cu cate 5 plicuri a 100 de grame, la un pret de 14,60 lei.
Dupa cum vedeti, cu o suma infima se pot prepara nu mai putin decat 5 masti ce vor avea efecte deosebit de favorabile asupra tenului.
Se mai poate folosi argila albastra in scop extern, sub forma de cataplaste si impachetari, precum si bai cu argila.
Va invit si pe voi ca sa va informati despre benfacerile pe care argila albastra le poate aduce organismului uman si, dupa o vizita la medicul de familie, daca aveti acceptul lui, sa incepeti o cura interna si/sau externa cu acest supliment naturist extrem de valoros "made in Romania".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!