Aspirina Organica, arma ta eficienta contra gripei 2017

Aspirina organica de la Herbagetica este un remediu natural pe care oricine ar trebui ca sa il aiba in casa, mai ales in aceste saptamani, in care gripa face ravagii in toata Europa, inclusiv in Romania.

Mult mai agresiva decat in anii trecuti, maladia gripala, pe care multi dintre noi inca nu o luam in serios asa cum ar trebui, chiar a inceput sa faca victime.
Cei care se ocupa de statistici, au transmis deja prin intermediul presei scrise si audio-vizuale ca sunt enorm de multe persoane la acest inceput de 2017 care ajung la medic pentru gripe si raceli, in conditiile in care romanii au o imunitate din ce in ce mai scazuta, iar virusul gripal principal (A/H3N2) este tot mai agresiv.
In special copiii si adolescentii de pana in 16 ani, precum si seniorii de peste 65 de ani, ar trebui sa incerce sa se protejeze cat mai bine impotriva acestei boli ce se poate solda inclusiv cu decese.
In conditiile in care in tara noastra sunt deja atat de multe cazuri, iar alimentatia deficitara si factorii stresanti la cote extrem de inalte, remediile naturiste, in cazul in care boala este la inceput, poate fi o solutie buna, dar care nu inseamna ca nu trebuie sa mergem cat de curand la medicul de familie, pentru a preintampina complicatiile grave pe care maladia gripala le poate avea.
Aspirina Organica, este un produs 100% natural si are in componenta coaja de salcie si zeolit, care, prin actiunea lor conjugata, au efecte deosebite de puternice in reducerea inflamatiilor generale si articulare, a nevralgiilor, in diminuarea febrei si durerilor.
Extrem de eficienta, dovada ca salcia este un leac binecunoscut din vechime de tamaduitorii de la sate, Aspirina Organica de la Herbagetica nici macar nu este scumpa.
Chiar asa, are aceasta aspirina pret foarte convenabil, mai precis doar 26 de lei pentru un flacon cu 60 de capsule.
Daca ar fi sa facem o comparatie intre aspirina organica - antidotul racelii si gripei propus clientilor de catre firma Herbagetica si aspirina de sinteza, pe care o stim cu totii, surprinzator sa nu, remediul naturist s-a dovedit a avea o actiune antiinflamatoare si calmanta mult mai eficienta decat cea din a doua categorie, produsa de marile concerne internationale de produse farmaceutice.
Si asta in conditiile in care,  are obisnuita aspirina pret mai mare decat aspirina organica ce este 100% naturala, iar eficienta ei este net superioara fata de aceea "de fabrica".
Aspirina organica este mai usor suportata de catre aparatul digestiv, inlatura mai bine primele semne de raceala si gripa,detoxifica organismul, elimina nevralgiile de trigemen, durerile de cap, durerile de spate, are efecte foarte bune si in reumatism, subtiaza sangele (ceea ce previne accidentele vasuclare si atacurile de inima determinate de aparitia unor cheaguri sangvine), etc.
Modul de administrare al aspirinei organice de la Herbagetica este foarte simplu: cate o capsula de 4 ori pe zi la adulti si cate o capsula de 3 ori pe zi la copii.
Comanda si tu acest produs, ieftin si foarte bun pentru toti cei din familia ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!