Cum aleg jucariile pentru copilul meu

Atunci cand esti parinte ai o multime de responsabilitati. Printre ele se numara si alegerea jucariilor pentru copii. Nu poti alege la intamplare, ci trebuie sa tii cont de o serie de criterii. Nu poti cumpara o Kendama pentru un copil de 2 ani, la fel cum nu e potrivita o jucarie care zornaie pentru un copil de 8-9 ani.

Cand trebuie sa cumperi jucarii pentru copilul tau in primul rand trebuie sa ai grija ca acestea sa fie de calitate. Informeaza-te in privinta materialelor folosite pentru confectionare, verifica sa nu aiba defecte si sa nu puna in pericol viata copilului tau. Ai mare grija, mai ales atunci cand cumperi jucarii online. Alege un magazin online serios. Eu de exemplu, cumpar jucarii de multe ori de la Giftology.ro. Aici gasesc jucarii interesante pentru orice copil.

Un alt criteriu pe care trebuie sa il iei in calcul e varsta copilului. Cum spuneam si mai sus, nu poti cumpara o Kendama unui copil de 2 ani. O Kendama pentru un copil de 2 ani este o jucarie foarte periculoasa. Astfel de jucarii sunt potrivite pentru copiii mai mari, pentru cei care au peste 7-8 ani. In plus, unui copil de 2 ani nu o sa i se para deloc interesanta o astfel de jucarie.

In alegerea jucariilor trebuie sa tii cont si de preferintele copilului. Daca stii ca isi doreste mult o jucarie si e potrivita pentru varsta lui, poti sa i-o cumperi intr-o anumita ocazie sau pur si simplu. Acum, depinde si de cat de scumpa e respectiva jucarie.

Parintii trebuie sa incerce sa le cumpere copiilor jucariile pe care si le permit. Nu e normal sa investeasca sume de bani pe care nu si le permit pentru jucarii. Copiii trebuie crescuti si educati in asa fel incat sa inteleaga faptul ca uneori nu se intampla totul asa cum vor. Parintii trebuie sa stabileasca prioritatile in mod clar, sa calculeze bugetul si sa vada daca isi permit sau nu anumite cheltuieli.

Ia decizii intelepte si cumpara cele mai potrivite jucarii pentru copilul tau. Alege-le cu grija si tine cont de cele amintite mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!