Cum putem amenaja o zona interesanta de dining, folosindu-ne de scaune

Alegerea unor scaune de dining potrivite este o provocare pentru orice proprietar de casa noua care vrea sa isi amenajeze un spatiu de luat masa intr-un stil cu totul personal, chiar daca in tendinte.

Unii vor spune ca un scaun de bucatarie este un scaun de bucatarie, orice i-ai face, deci nu ar trebui sa ne batem capul prea mult cu modelul pentru care optam.
Din fericire, acesti "unii" sunt in numar mic, tot mai multi romani preocupandu-se in ultima vreme ca sa isi aranjeze casa, inclusiv spatiul de dining, intr-un mare fel, asa, precum au vazut ei cand au lucrat in strainatate, au fost in excursii pe acolo sau pur si simplu au vazut pe net, prin reviste ori prin filme.

Este dificil sa fii continuu in pas cu moda in materie de mobilier de bucatarie, deoarece apar noi si noi modele de scaune de bucatarie moderne, multe la un pret prohibitiv, dar se poate recurge la un truc, mai precis la tehnica mix and match.
Este o metoda care nu iti va secatui bugetul si care iti va permite sa cumperi scaune dining care, ingenios asezate, vor face din spatiul tau de dining unul cu adevarat wow.
Tehinca mix and match este foarte agreata in Occident, deoarece se pot achizitiona scaune lemn bucatarie, scaune pliante bucatarie, scaune bucatarie moderne, la preturi foarte mici, efectul vizual special fiind creat nu atat de modelul acelor scaune dining alese, ci in principal de modul de aranjare al acestora.
O sa observati ca daca veti face un mixaj intre diferitele scaune de bucatarie efectul va fi incantator, incat veti fi dvs. in masura sa dati sfaturi legate de cum amenajam zona de dining.

Principiul calauzitor dupa care trebuie sa te ghidezi in tehnica mix and match este aceea ca fie alegi niste scaune simple, fie unele cu un design deosebit, pe care urmeaza sa le alaturam creativ.
Specialistii in decoratiuni interioare spun ca nu e nimic gresit sa reconditionezi niste scaune lemn bucatarie din casa parinteasca sau mostenite de la bunici, care eventual vin si cu o poveste a lor, pe care sa le asezi alternativ cu niste scaune bucatarie moderne in jurul mesei de dining.
Atentie insa ca sa nu cazi in kitsch!
Bazeaza-te pe bunul tau simt vizual, pentru a face o combinatie interesanta si, de ce nu, eleganta, chiar daca un model de scaun bucatarie de o anumita culoare este asezat langa altul, de o alta culoare.
Se pot face combinatii interesante de coloristice chiar si cu ajutorul unor scaune pliante bucatarie care au un pret foarte mic, daca zona de luat masa nu este foarte generoasa ca dimensiuni.

Pentru iubitorii sahului, de exemplu, o idee interesanta ar fi sa aleaga niste scaune lemn bucatarie de acelasi tip, doar ca unele albe si altele negre.
Cei pe care un amestec de culori prea curajos ii oboseste, pot sa aleaga scaune de acelasi tip (lemn, metal, plastic, piele ecologica) si culoare, in afara de un singur scaun bucatarie, care sa aiba o culoare contrastanta.
Va invit sa accesati site-ul scauneonline.ro unde au scaune dining la preturi foarte bune, pentru toate gusturile, intr-o varietate de culori si modele pentru proiectele voastre curajoase de amenajare a unei zone de dining speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!