Incaltaminte Adidas cu reducere de pana la 70%

Nu stiam ca exista un magazin outlet Adidas in Bucuresti, pana cand nu am citit pe net informatii despre Fashion House Militari.


Stiu ca unii vor stramba din nas cand vor citi cuvantul "outlet", dar chiar nu inteleg de ce.
De ce ar trebui sa cumperi articole de incaltaminte si de imbracaminte si alte produse sport la preturi exorbitante, pentru ca, vorba aceea, "sunt de firma", cand poti sa le iei cu reduceri cu 70% de la un magazin outlet Adidas? Asta ca sa ma refer strict la acest brand vestit in lumea intreaga.In cazul meu, faptul ca am aceasta posibilitate, de a-mi lua articolele dorite, chiar de la mine din Bucuresti, dintr-un complex comercial precum este Fashion House, situat si relativ aproape de locul unde locuiesc, nu poate decat ca sa ma bucure.
Noi colectii Adidas se lanseaza cu frecventa de metronom de catre marele colos mondial, oricum nu as putea sa tin pasul cu ele, plus ca nu mi-as permite sa dau atatia bani pe articole din aceaste game foarte noi, in conditiile in care, in foarte scurta vreme, ele deja vor fi, in mod inerent, depasite moral.Mai bine sa imi iau incaltaminte Adidas din magazinul ce functioneaza in incinta Fashion House, de foarte buna calitate, la un pret minim, chiar daca perechea aleasa este dintr-o colectie un pic mai veche.
Pentru mine conteaza mai mult calitatea produselor achizitionate si sa imi placa mie modelul, nu neaparat "sa fie ultimul racnet in materie de incaltari de sport".
La Fashion House se gasesc mereu produse la preturi fara concurenta, de la branduri celebre, pe care chiar merita sa le cumperi, deoarece dau celui ce le-a achizitionat o satisfactie deplina.
Cei interesati pot gasi nu doar pantofi sport Adidas, dar si echipamente sportive, genti si ceasuri la oferta.
Ca sa nu va mai povestesc de faptul ca la schimbarea colectiilor si in cadrul unor oferte speciale, se aplica si reduceri suplimentare, asa incat poti sa achizitionezi un produs, daca esti pe faza, chiar si la o zecime din pretul initial.
Daca locuiesti si tu in Bucuresti, dar nu ai aflat pana acum de existenta complexului comercial Fashion House Militari, unde au magazine peste 50 de branduri celebre cu preturi reduse zilnic pana la 70%, te invit sa iti faci timp si tu pentru o sesiune de shopping inteligent acolo.
Cum ajungi acolo?
Fashion House se afla in incinta West Park Militari, intrarea pe A1, la km.13. Daca nu ai masina poti merge cu autobuzul 236 din Piata Operei sau de la statia de metrou Pacii cu autobuzele RATB 137 sau 236.
Si dupa ce ai ajuns acolo, ia-ti si tu o pereche de incaltaminte Adidas la un pret uimitor de mic. Nu o sa regreti achizitia facuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!