Lasa campaniile publicitare de seo pe mana profesionistilor!

Sunt atatea webinarii gratuite online despre cum ar trebui sa arate niste campanii de promovare seo profesionale, incat in primul moment ai putea crede ca oricine poate sa faca una, prin care sa isi faca reclama site-ului de prezentare sau unui produs anume pe care vrea sa il lanseze, sa cresca gradul de conversie, notorietatea firmei, sa isi fidelizeze clientii etc.

Trainerii ce tin aceste seminarii chiar te lasa sa crezi acest lucru, spunandu-ti cu voce ferma in videoclipurile lor de prezentare ca daca le dai cateva sute de euro (sau mii!), te vor invata in cateva luni (de regula 2-3) prin prin niste lectii filmate si pdf-uri cum sa ajungi as in SEO si sa iti faci singur niste campanii publicitare fenomenale.
Din nefericire nu este chiar asa: daca dai putin poleiala amagitoare, NLP-ista, in care isi invelesc discursurile de convingere, o sa iti dai seama ca nu poti ca sa devii in asa scurta vreme dintr-un profan al domeniului un geniu al campaniilor de promovare SEO profesionale.
Asa ca ar fi mai bine ca, decat sa dai o groaza de bani unuia sau altuia care iti promite ca te invata sa iti faci singur publicitate online de succes, mai bine dai o suma mult mai mica unei firme care se ocupa exact cu asa ceva: optimizare SEO, ORM - Online Reputation Management, campanii Facebook.

Daca ar fi sa ne referim doar la prima parte, de optimizare SEO, o firma specializata, cu experienta in domeniu, se poate focusa asa cum trebuie pe obiectivele SEO (cuvinte cheie, piata potentiala, public tinta), optimizare on page (audit seo de continut, audit seo tehnic), optimizare off page (link building, content marketing), in cadrul unor campanii de promovare profesionale cu adevarat.

In ce ma priveste, eu am gasit pentru promovarea afacerii mele o firma de profil cu o experienta de sapte ani in domeniu, care ofera celor interesati asemenea servicii SEO (mai ales reprezentantilor firmelor), iar beneficiarii sunt extrem de multumiti de rezultatele inregistrate in urma acestei colaborari.
Avantajele principale pe care specialistii de aici le ofera clientilor lor sunt urmatoarele:
- demararea unei campanii publicitare seo incepe in mod gratuit, chiar daca este nevoie de anumite activitati preliminarii;
- fiecare campanie este unica, de aceea si tariful perceput pentru aceasta este personalizat;
- facturarea pentru serviciile seo se realizeaza lunar, si are ca termen de plata 15 zile calendaristice;
- este posibila alinierea unei campanii de promovare seo efectuata cu o strategie de marketing deja existenta.

Din punctul meu de vedere, a lucra cu specialisti este cea mi buna solutie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!