Tu ce model de sicriu ti-ai dori la inmormantarea ta?

Intr-o lume ca a noastra, in care diversificarea este cuvantul de ordine, nu trebuie sa mire pe nimeni ca, inclusiv in materie de modele de sicrie, oferta agentilor economici ce activeaza in acest sector special, al serviciilor funerare, este foarte bogata.

Dupa buget, poti si dupa moarte ca sa ai parte de un cosciug mai somptuos ori de un sicriu mai simplu, asa, ca pentru oamenii de rand.
In functie de materialul din care este confectionat sicriul, de finisajele acestuia, de dotarile in materie de lenjerie, are un sicriu pret mai mic sau mai mare. 
Daca o sa intrati pe site-ul firmei de servicii funerare Casa Luca o sa constatati ca sicriele sunt impartite, la fel ca si oamenii in timpul vietii, pe clase: sociala, medie si lux.
Daca alegi un sicriu din clasa sociala o sa il poti achizitiona foarte ieftin, desi este complet echipat, nu va ganditi sa se reduce la o biata lada de lemn banal, in care sa poata sa fie depus defunctul.
Un sicriu pret mediu, este destinat defunctilor ce urmeaza sa aiba parte de o inmormantare clasica, nici prea-prea, nici foarte-foarte, care sa coste rezonabil, nu sa le oblige pe rude sa isi ipotecheze casa pentru a plati cheltuielile.
Pentru aceia ce au trait in lux o viata intreaga, evident ca nici nu se pune problema de a avea un cosciug din productia interna, ci vor dori unul din import, dintr-o esenta de lemn exotic, intr-o nuanta deosebita, care "sa rupa gura targului".
Aceste sicrie premium oferite spre vanzare de Casa Luca se pot personaliza dupa dorinta organizatorilor inmormantarii cu diverse mesaje, flori, modele.
Adevarul este ca, orice tip de sicriu ar alege cineva inca din timpul vietii sau de catre aceia ce organizeaza inmormantarea unei persoane trecute deja in lumea dreptilor, tot la doi metri in pamant ajunge cel ce va folosi cosciugul respectiv, dar asta este o cu totul alta problema.
Casa Luca are in oferta sa de servicii funerare atat sicrie din brad, fag, stejar, tei, plop, precum si din alte esente lemnoase, simple sau complet echipate, in trei tipuri de dimensiuni: 1,80 m, 2 m sau XXL.
Se asigura atat imbalsamari, consultanta in materie de intocmire acte de deces, toaletarea persoanei decedate, aranjamente, coroane, jerbe la preturi convenabile, cat si transport funerar intern si international (repatrieri) cu masini si limuzine autorizate.
Daca la inceput va povesteam ca exista cosciuge economice, la preturi foarte mici, vreau sa va mai spun ca pentru pensionari exista pachete complete total gratuite, doar pe baza talonului de pensie. In cadrul acestora inclusiv sicriul este asigurat.
Mai bine decat atat nici nu se poate, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!