Afise foarte mari pentru promovarea evenimentelor speciale

Toti organizatorii de evenimente isi doresc servicii de print afise la preturi accesibile, deoarece in acest fel au posibilitatea ca sa isi  minimizeze cheltuielile.
Oricum, mare inventie si metoda aceasta de a-ti face reclama pentru spectacole sau conferinte!
Poate ati citit si voi ca in antichitate, daca vroiai sa transmiti un mesaj publicului, o metoda foarte uzitata  era aceea de a amplasa un bloc de stanca gravat cu textul dorit pe un drum frecventat de cat mai multi calatori ce stiau ca sa citeasca.
De la piatra si dalta la hartie si cerneala speciala pentru afise, omenirea a parcurs un drum lung, destul de anevoios. Scopul calatoriei a fost in fine atins, dovada ca in prezent o comanda de print afise mari se poate realiza extrem de rapid, in conditii de calitate foarte bune, daca esti istet si alegi o firma specializata in oferirea de asemenea servicii.
HeadPrint este o asemenea agentie specializata in productie publicitara si print indoor, outdoor si digital.
Cei interesati pot ca sa comande de aici afise mari BlueBack, print afise mari pe hartie fotografica sau afise WhiteBack.
afise PrintHead

Cand ma refer la niste printuri mari, chiar nu glumesc. La HeadPrint se pot comanda afise cu dimensiuni standard de A4, A3, A2, A1, A0, dar si afise enorme, ce sar din tiparele obisnuite si pot ca sa ajunga pana la 50 metri lungime si o latimea si de 3,2 metri.
Va dati seama ca un afis de dimensiuni uriase, vizibil de la mare distanta, trebuie ca sa fie realizat cu respectarea unor conditii stricte de calitate, deoarece cu cat este mai impozant afisul, cu atat eventualele imperfectiuni ies mai puternic in evidenta.
Iar in cazul unui eveniment cu staif, inclusiv mijloacele prin care este promovat trebuie ca sa fie la un nivel de profesionalism extrem de ridicat.
Multi dintre clientii HeadPrint se orienteaza in materie de printuri mari spre afise BlueBack sau WhiteBack.
Afisele BlueBack sunt varianta perfecta pentru publicitatea stradala, deoarece au spatele opac, de culoare albastru mat, ceea ce permite lipirea lor cu succes inclusiv peste afisele mai vechi de pe stalpi, panouri de afisaj, ziduri si chiar de  pe tabla.
Hartia speciala de afise tip WhiteBack se caracterizeaza printr-o excelenta rezistenta la zgariere, rupere si umezeala, culorile sunt vibrante, cu un impact deosebit vizual. Sunt ideale pentru promovarea unor evenimente deosebite, chiar daca sunt luminate sau nu. Ele se pot utiliza atat pentru reclama indoor, cat si outdoor.
Asadar, daca aveti nevoie de niste afise de impact, stiti deja unde sa le comandati: la HeadPrint.ro!

reduceri print afise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!