Tu stii de unde se poate achizitiona incaltaminte ortopedica pe comanda?

O pereche de incaltaminte ortopedica a ajuns ca sa fie in zilele noastre o investitie foarte buna pentru oricine tine la sanatatea picioarelor sale, nu doar pentru aceia ce sufera de diverse afectiuni.
magazin ortopedica

Pentru multi dintre noi, cei sanatosi,  cand vorbim de incaltaminte ortopedica imediat ne gandim la o pereche de pantofi, ghete ori sandale de o comoditate deosebita, deoarece, spre deosebire de opincile stramosilor nostri, incaltarile moderne par a fi din ce in ce mai mult niste instrumente de tortura "la purtator", decat o modalitate de protectie a picioarelor cand mergem pe jos pe distante scurte sau mai lungi.
Specialistii din alte tari au facut tot soiul de sondaje si au ajuns la concluzia ca, daca ar fi sa luam in calcul doar incaltamintea pentru femei, cam 8 din 10 dintre acestea poarta pantofi care le produc dureri teribile (dar pe care le suporta cu un stoicism demn de o cauza mai buna!), iar 9 din 10 femei, datorita pantofilor stramti pe care ii aleg, risca sa dezvolte in viitor diverse afectiuni grave ale picioarelor si ale coloanei vertebrale.
Nici copiii nu sunt feriti de probleme ale picioarelor, daca nu li se aleg de catre parinti niste ghetute, pantofiori ori sandalute pe masura lor.
In plus, daca nu se observa la timp anumite probleme de natura ortopedica la cei mici si nu sunt dusi urgent la un medic de specialitate, riscul de a porni "cu stangul" in viata adulta este foarte mare. Folosirea unor perechi de incaltaminte ortopedica copii special comandata in raport cu indicatiile medicale este cel mai simplu mijloc de a evita agravarea unor afectiuni si de corectare a acestora.
Iata de ce ar trebui ca sa luam in seama acele sfaturi competente in materie de alegere a incaltamintei potrivite, indiferent daca avem diverse probleme ortopedice sau chiar daca suntem sanatosi (pentru ca preventia este, orice s-ar spune, mai buna decat orice efort ulterior de vindecare).
Ortopedica.ro este un magazin de prezentare online de produse si dispozitive ortopedice (si nu numai!), binecunoscut de catre multi romani, deoarece de aici se pot comanda diverse articole medicale, care beneficiaza inclusiv prin CNAS de gratuitate sau compensare.
Nu doar incaltaminte ortopedica adulti si incaltaminte ortopedica copii au in magazinele firmei (gasiti o harta cu adresele acestora pe site), ci si orteze, proteze, dispozitive de mers, produse pentru piciorul diabetic, precum si multe altele. 
Pe ortopedica.ro gasiti si o serie de utile ghiduri de masuratori pentru o serie de produse (orteze, proteze de san si sutiene, inclusiv indrumari pretioase pentru persoanele ce au suferit amputatii de membre), foarte bine apreciate de catre clienti.
Se poate cumpara de la Ortopedica atat incaltaminte ortopedica adulti pe comanda, cat si pentru cei mici, cu beneficii evidente pentru rezolvarea problemelor piciorului.
Profesionistii din magazinele Ortopedica sunt gata ca sa ii ajute cu cele mai bune solutii pe aceia ce li se adreseaza in oricare dintre cele 37 de magazine ce functioneaza in toata Romania.
Este bine de stiut ca pantofii ce se fabrica aici sunt realizati doar in baza unei recomandari medicale facute de catre un specialist ortoped, masuratorile fiind individuale (deoarece nu exista boli, ci doar bolnavi, fiecare cu problemele sale specifice), iar pretul acestora este diferit si el in functie de model si de marimea piciorului.
Asa stand lucrurile, nu este posibila efectuarea unei comenzi de incaltaminte ortopedica online, fiind necesara deplasarea clientului la unul dintre magazinele Ortopedica.

Un comentariu:

  1. Foarte buna observatia de la inceput. Majoritatea adultilor, si in special doamnele, isi schilodesc picioarele de dragul frumusetii. Daca ii urmaresti, sunt foarte buni de dat sfaturi copiilor, dar le place destul de des sa se chinuie.
    Ce putem spune, fiecare cu placerile lui

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!