Inelul de logodna, simbolul tacut al povestii tale de iubire

inelul de logodna simbol dragosteBijuteriile destinate a fi daruite pentru ocazii speciale trebuie neaparat sa spuna o poveste, de aceea sunt si atat de greu de ales.

La Zehava, barbatii interesati pot gasi astfel de inele de logodna care sa povesteasca in felul lor specific, in limbajul lucirilor pietricelelor stralucitoare, despre prima intalnire, primul sarut, prima promisiune a unei viitoare vieti in doi.
Cu siguranta ca si modelul inelului de logodna este important, precum si materialul pretios din care este confectionat, dar sufletul bijuteriei este dat, orice s-ar spune, de piatra.
De regula, o podoaba-simbol de acest gen trebuie sa aiba macar un diamant. Mai mare, mai mic, nu conteaza, dar neaparat sa inglobeze in modelul sau si o asemenea piatra pretioasa.
Cum se alege diamantul unui inel de logodna
Bijutierii din intreaga lume s-au pus de acord ca in stabilirea calitatii unui diamant trebuie luate in calcul patru elemente principale:
  1. modul in care este taiata si finisata piatra respectiva;
  2. ce greutate are diamantul analizat (cate carate);
  3. coloristica si transparenta pietrei;
  4. nivelul impuritatilor din corpul diamantului.
La acestea se mai adauga si lipsa tratamentelor efectuate pentru modificarea artificiala a culorii sau pentru cresterea claritatii pietrei (prin eliminarea anumitor impuritati inestetice).
O taietura mestesugita, o piatra de dimensiuni mai mari, de o culoare alba sau chiar transparenta, lipsita de impuritati, fac ca un diamant sa fie cu adevarat valoros si, evident, mai scump.
Un inel de logodna cu un diamant de calitate are si un pret pe masura. De aceea, fiind o investitie pentru viata in doi, trebuie ca sa alegi inteligent locul de unde il vei achizitiona.
Nimic mai trist decat sa te lasi pacalit de un pret mic al unui giuvaier de logodna cu diamant si sa constati ca, de fapt, ai cumparat  un fals,  ori, si mai rau, ca ai platit o suma destul de mare pe un fake ce ti-a luat ochii.
Mai bine alegi un inel de logodna cu un diamant mai micut, dar de calitate, cu certificat de garantie, dintr-un magazin ce poseda toate autorizatiile necesare.
O piatra micuta, naturala, fara tratamente chimice care sa ii scada valoarea, este intotdeauna de preferat, iar femeia ce va primi inelul cu un asemenea diamant il va aprecia la justa lui valoare.
Un astfel de loc, de unde poti ca sa cumperi un inel de logodna deosebit pentru aleasa inimii tale, il reprezinta Galeriile Zehava, care in cei zece ani de cand functioneaza, si-au dobandit un bun renume pe piata bijuteriilor ce se pot achizitiona din tara noastra.
Orice barbat ce cauta bijuteria perfecta o pot gasi cu siguranta aici.
In plus, poate ca sa discute pe indelete cu un specialist de marca bijutier, pentru a face alegerea cea mai potrivita.
Inainte de vizita in strada Nicolae Golescu nr.5, sector 1, Bucuresti, este bine ca viitorul client sa afle ce tip de bijuterii poarta femeia iubita (delicate, obisnuite sau care ies in evidenta), daca prefera podoabele cu pietre albe, translucide sau colorate, daca este o persoana de o eleganta desavarsita ori daca se simte mai bine in haine comode, poate chiar etno, daca ii place aurul galben, alb sau roz.
Avand in minte aceste raspunsuri, dupa o discutie la Galeriile Zehava, va putea alege din catalog sau sa comande un inel de logodna personalizat, care sa inglobeze in fiinta lui de metal pretios si diamant povestea unei iubiri speciale.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!