Oferta de uleiuri auto online este imbatabila. Tu ai vazut-o?

Mi-am comandat ulei de motor de la autohut, online, pentru ca am descoperit ca asa e si mai comod, dar si mai ieftin.

E o poveste intreaga si cu acest ulei de motor. De regula soferii il cumpara in ultima clipa, din prima benzinarie sau primul magazin de specialitate din oras, la un pret cu mult mai mare decat l-ar putea lua din vreme de pe net.
Stiti cate produse au la sectiunea Ulei Motor pe site-ul Autohut.ro? Nu mai putin decat 639 de produse!
Alegi de acolo uleiul de motor care iti trebuie in doi timpi si trei miscari, pentru ca ai la indemana o gramada de filtre de cautare: dupa producatori, dupa compatibilitate, dupa gradul de vascozitate, dupa capacitate, dupa pret.
Se gasesc in acest magazin online tipuri de ulei motor si sub 50 de lei (266 de produse), dar si unele care costa intre 300 si 400 lei (2 tipuri: ulei motor Motul Specific 50601, 0W30 la 5 litri si ulei motor Motul 8100 Eco-Lite, 0W20, tot la 5 litri).
Soferii stiu ca un ulei auto trebuie sa fie schimbat mai devreme de cat ne spun producatorii, mai ales in conditiile de trafic din tara noastra, unde multi folosesc masina si cand se duc sa cumpere o paine, la magazinul din coltul strazii unde locuiesc.
Distanta scurta de rulare a masinii mareste consumul de lubrifiant, deoarece acesta se dilueaza, prin acumularea de apa in sistemul de ungere, asa incat uleiul nu isi mai poate face treaba la nivel optim.
Mai mult decat atat, este bine ca sa se inlocuiasca vechiul lubrifiant cu o noua cantitate de ulei auto si in situatia in care autovehiculul nu a fost folosit o perioada mai lunga de timp.
Alege un ulei auto bun din acest magazin online - Autuhut.ro, deoarece un asemenea produs nu necesita nici adaugarea suplimentara de aditivi.
Tot aici, in acest shop auto online, gasiti si filtre de ulei calitative, pe care este recomandabil ca sa le achizitionati din vreme. Este cea ieftina cale de a evita sa se deterioreze garniturile si simeringurile din cauza unei presiuni ridicate exercitate de ulei pe un filtru acoperit cu impuritati.
Preturile dupa cum o sa veti singuri pe site-ul lor extrem de bune, oamenii de acolo amabili, gata sa va ajute in caz de nevoie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!