Practica pe echipamente mecanice

Am fost sa testam noul aparat geometrie roti 3D intr-un service auto, nu voi da nume, cu care cei de la Raihmannn au un parteneriat.
Aici ni s-a prezentat noul stand geometrie directie roti 3D, cel de care vorbeam in articolele trecute si dupa ce am vazut cum lucreaza, am intrebat ce nelamuriri avem, am trecut noi la practica.


La inceput cand eram la faza de documentare despre acest aparat geometrie roti 3D eram mirata, insa pe de alta parte mi se parea si normal ca sa se aduca imbunatatiri si lucruri noi la aceste echipamente mecanice, deoarece vorbim de tehnologie, si am vazut cat de repede se avanseaza in acest domeniu.


Cand am trecut insa la practica, nu-mi venea sa cred cat de usor lucreaza acest echipament, noi eram la distanta de el, masina era pozitionata la stand si vedeam cum bratul automat al aparatului urca si coboara detectand obiectivele in mod automat.


Am vazut si camerele digitale cu care este dotat, cei de la Sony echipand aparatul geometrie roti cu camere de 13.000.000 pixeli, ajutand astfel la precizia de masurare print-o buna focalizare.


M-a uimit totodata, dar m-am si bucurat cand am vazut acum cat de simplu se efectueaza acum masuratorile, am citit direct valorile ce erau afisate dupa un timp destul de rapid, rezultatele aparand dupa aproximativ 5 secunde.


Angajatii din service-ul de unde am testat aparatul erau deja instruiti inainte ca noi sa venim, se observa clar ca ei deja testasera aparatul geometrie roti 3D cu mult inaintea noastra, si mi se parea si normal, deoarece ei trebuia sa ne explice noua, sa ne lase sa il vedem, sa il testam si sa ne raspunda si la eventualele neclaritati.

Dupa ce l-am incercat, standul geometrie directie roti 3D m-a convins, isi merita cu siguranta banii, si cel mai probabil se va afla si in service-ul meu pana la sfarsitul anului.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!