Calatoreste ieftin cu autocarul la Nisipurile de Aur!

Nisipurile de Aur, vestita statiune pe care multi romani o cauta an de an pentru frumusetea sa deosebita, preturile bune si amabilitatea hotelierilor bulgari, va fi cu certitudine si in acest an in topul celor mai cautate destinatii estivale.

Desi nici destinatii precum Balcic, Albena, Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach sau Nessebar nu sunt ocolite de catre conationalii nostri, tot Nisipurile de Aur raman pe primul loc, cred eu, mai ales ca a petrece un sejur aici poate sa fie comparat, dintr-un anumit punct de vedere, cu o vacanta de lux pe o plaja franceza faimoasa. Doar ca la preturi mult mai accesibile pentru buzunarele mioritice.
Unele dintre cele mai elegante hoteluri din statiunea din tara vecina au fost de curand renovate, asa incat indiferent ca alegi sa stai la Hotel Grifid Bolero, Hotel Atlas sau la Hotel Vistamar, vei petrece cu siguranta cateva zile de neuitat in aceasta vara.
Poti ca sa iti alegi aceasta destinatie de vacanta indiferent daca vei opta pentru varianta de transport Nisipurile de Aur cu masina personala sau pentru aceea in care o sa iti cumperi bilete autocar dus-intors spre amintita statiune din Bulgaria.
Chiar asa: afla de la mine ca ai transport catre Nisipurile de Aur oferit de compania Eurolines la niste preturi excelente, de care chiar merita ca sa profiti.

In plus, daca vrei sa petreci mini-vacanta de 1 Mai la bulgari, ai 20% reducere la biletele cumparate in avans cu 7 zile.
Tarifele fac parte dintr-o promotie valabila pentru plecarile din Romania cu autocarul, ce dureaza de acum si pana pe 31.05.2017.
Chiar si daca alegi un autocar Nisipurile de Aur!
De ce sa stau cu teama ca o sa iti fure cineva masina sau ca vei fi oprit de politisti pe drum pentru ca ai incalcat cine stie ce regula de circulatie,? De ce un asemenea eveniment neplacut sa iti umbreasca sejurul, cand poti sa apelezi la alternativa simpla si comoda, de a lua bilete autocar Nisipurile de Aur online de pe website-ul eurolines.ro, la niste preturi foarte mici?
Daca o sa accesezi sectiunea referitoare la statiunile din Bulgaria, o sa gasesti in partea stanga un formulare de rezervare bilete autocar catre aceasta destinatie in doar 2 minute.
Pur si scrii numele orasului de unde vei pleca, precum si al aceluia unde vrei sa ajungi, daca vrei bilete doar dus sau dus si intors, data cand vrei sa pleci in statiune si/sau sa revii acasa, numarul biletelor, daca acesta sunt doar pentru adulti sau vrei si locuri pentru copii, daca este vorba de seniori (peste 60 de ani) sau elevi/studenti etc.
Asadar, daca vrei un mijloc de transport Nisipurile de Aur ieftin si comod eu iti recomand sa alegi un autocar Eurolines. Vei fi extrem de multumit de acest mijloc de transport catre locul unde iti vei petrece o minunata vacanta 2017!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!