Reguli de bun simt pentru momentele in care inchiriezi o masina (guest post)

Ultima data am inchiriat o masina de la Rent a Car Bucuresti. Nu a fost insa prima data cand am inchiriat de la ei. Mereu cand mi se strica masina sau cand vin in tara fara masina personala, inchiriez de la ei. Partea cea mai buna e faptul ca pot inchiria direct din aeroport, exact cand ajung in Bucuresti, ceea ce pentru mine e important.


In timp, cei de la Rent-a-Car-Otopeni.ro mi-au devenit prieteni. Prieteni in sensul ca mai stau de vorba cu ei atunci cand inchiriez. Uneori, imi povestesc atat de multe lucrui incat nu imi vine sa cred ca sunt adevarate.

Deseori mi-au spus ca multi dintre oamenii care apeleaza la firmele de inchirieri auto sunt total lipsiti de bun simt. Ei aduc masinile inapoi intr-o stare jalnica sau fac tot felul de lucruri care duc la distrugerea masinii inchiriate. Daca vrei sa inchiriezi o masina, de la Rent a Car Bucuresti sau de la orice firma de inchirieri, ai grija de masina respectiva ca si cum ar fi a ta. Asa e firesc, asa e de bun simt. Am auzit situatii in care masinile au fost returnate cu tot felul de zgarieturi, extrem de murdare, cu tapiteria arsa cu tigara, etc. Un om cu bun simt nu practica astfel de obiceiuri.

Destul de frecvent, cei de la firmele de inchirieri primesc masinile inapoi cu plinul facut cu un combustibil de foarte proasta calitate, cu apa sau cubenzina in loc de motorna si invers. Cand inchiriezi o masina iti iei o responsabilitate, responsabilitatea de a avea grija de ea. Daca ar fi masina ta, ai proceda astfel? Cu siguranta nu.

Masinile inchiriate sunt uneori si furate. Da, am auzit cazuri in care cei care au inchiriat nu
au returnat masina. Insa, in astfel de cazuri intervin autoritatile si finalul nu va fi foarte placut pentru persoana care face astfel de gesturi.

De bun simt este si sa returnezi masina la timp, sa respecti obligatiile din contract si sa conduci cu grija si atentie.

Daca esti in cautarea unei firme de inchirieri auto, Rent-a-Car-Otopeni.ro iti sta la dispozitie cu o multime de modele de masini la cele mai acceptabile preturi.

Un comentariu:

  1. Am avut o experiență excelentă cu PriceCarz în ceea ce privește închirierea auto în România. Interfața simplă, prețurile competitive și gama variată de mașini disponibile au făcut întregul proces foarte convenabil.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!