Servicii de hostig de calitate in Romania

gazduire site gratuit Romania
Pachete de hosting platit, dar si un interesant pachet gratuit cu resurse de baza gasesti in Romania pentru site-ul tau pe dhost.ro.

De mai bine de sase ani DHost este partener CloudFlare, o solutia free pentru rutarea traficului printr-o retea globala performanta folosita in prezent de un numar din ce in ce mai mare de proprietari de domenii.

Ce este CloudFlare?
In cuvinte simple este un serviciu cu nucleul gratuit care permite cresterea vitezei de incarcare a unui site, filtrarea botilor de spam si apararea contra atacurilor DDOS.
Modul de functionare CloudFlare
Serviciul ruteaza DNS-urile prin CloudFlare, care fiind o retea cu un numar mare de servere (noduri) este dificil de dat jos cu DDOS.
Mai mult decat atat, paginile website-urile clientilor dhost.ro care beneficiaze de diversele pachete de gazduire, sunt salvate in cloud, motiv pentru care ele pot ca sa fie accesate, chiar daca site-ul sursa este pentru o anumita perioada nefunctional (offline).
Viteza site-ului poate creste si cu 65% in privinta resurselor statice (imagini, css, js, text), deoarece un vizitator primeste mult mai rapid legatura cu resursa, direct pe serverul CloudFlare.

Servicii de hosting autohton, la tarife convenabile

Daca o sa intrati pe DHost.ro o sa vedeti ca puteti avea beneficii gazduire web atractive, daca le deveniti clienti si achizitionati de la ei niste pachete de hosting platite inclusiv lunar (cele Basic si Premium) sau trimestrial (cel Starter).

Iata doar cateva dintre aceste avantaje:

- incarcare rapida si protectie eficienta impotriva atacurilor DDos;
- numeroase aplicatii incluse: Wordpress, OpenCart, phpBB prin Softaculous;
- un numar nelimitat de casute de e-mail;
- suport tehnic profesional din parte specialistilor companiei, 24x7 prin tichete, chat si email;
- serviciu cloud pentru pastrarea si accesarea fisierelor proprii de oriunde (Windows, Mac, Iphone, Android);
- back-up extern efectuat zilnic si saptamanal;
- monitorizarea vizitatorilor si veniturilor prin sistemul Piwik;
- baze de date si utilizatori in numar nelimitat.


In afara de pachetele de gazduire web ce pornesc de la un pret de doar 1,22 EURO/luna, mai puteti beneficia si de servicii calitative de inregistrare domenii, web design, optimizare SEO, certificate SSL.


creatii magazine online


Daca nu ai timp, nu ai aptitudini tehnice si/sau creative, Dhost.ro este locul unde poti beneficia si de servicii de web design care sa iti permita ca sa ai in scurta vreme un site in trend cu vremurile, care se vede bine si de pe telefonul mobil. 
Completezi un formular de comanda si in maxim 48 de ore vei fi contactat de catre un specialist DHost.ro care o sa stabileasca impreuna cu tine cam ce ti-ai dori de la respectivul website.
Curand dupa aceea, solicitarea ta este analizata si vei primi o cotatie de pret.
Daca esti de acord cu suma respectiva, cu maxima promptitudine se va realiza proiectul, iar site-ul tau va fi lansat in mediul online mai devreme decat ai putea spera.

Pe pagina special dedicata acestei categorii de servicii gasesti si un portofoliu cu cele mai recente lucrari ce poarta marca Dhost.

Te invit asadar pe site-ul companiei pentru a afla detalii despre cum te pot ajuta specialistii IT de aici si pentru a comanda de la ei acele serviciile ce te intereseaza.

Si daca tot ai ajuns pe dhost.ro, nu ocoli nici blogul lor, unde o sa gasesti niste postari extrem de interesante, usor de inteles, care te vor face sa nu ti se mai para deloc arida multitudinea de termeni utilizati in pe aceasta nisa de activitate.

Un comentariu:

  1. Anca Padeanu27/3/17 3:11 p.m.

    Multumim pentru pont. E de mare ajutor! Chiar cautam asa informatii :)

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!