Parfumeaza-ti casa fara a cheltui prea multi bani


Mirosurile cu care interactionam ne influenteaza stare de spirit si implicit modul in care ne comportam in anumite situatii.



Din acest motiv, in interiorul casei in care locuim trebuie sa fie in permanenta un miros placut pentru a ne putea relaxa cat mai mult si pentru a ne incarca bateriile pentru activitatile ce urmeaza sa le intreprindem.

Chiar daca in momentul de fata, pe piata gasim foarte multe odorizante de camera, acestea nu reprezinta singura modalitate prin care poate fi parfumata o camera. Exista multe metode de parfumare a camerei la care desi putini dintre noi s-au gandit, sunt foarte eficiente si ce este cel mai important, sunt gratis ori costa foarte putin.

Conurile de brad reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de parfumare a camerei pe care o poti utiliza. Pentru ca acest lucru sa se intample este necesara stropirea conurilor de brad cu cateva picaturi de parfum. Pe langa faptul ca acestea degaja mirosul dorit, sunt si foarte estetice, ceea ce face din conul de brad un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din casa.

Pastilele parfumate achizitionate din comert reprezinta o alta modalitate prin care aerul din casa poate fi parfumat. Pentru ca acest lucru sa se intample trebuie ca pastilele parfumate sa fie pozitionate pe bec, acolo unde acest lucru este posibil. In momentul in care becul este aprins, caldura degajata de acesta va incalzi pastila parfumata, motiv pentru care aceasta va emana un miros placut.

Fierberea fructelor ori a plantelor a caror miros ne place reprezinta o alta modalitate prin care casa poate fi parfumata. Acestea trebuie fierte foarte bine, pana cand apa scade foarte mult. Cantitatea de apa ramasa se pune in sticlute mici, de preferat cu pulverizator si sunt utilizate pentru crearea atmosferei relaxante la care cu totii visam.




Betisoarele parfumate reprezinta o alta modalitate prin care poate fi parfumata casa in care stam. Avand in vedere ca acestea emana fum, trebuie utilizate doar betisoare parfumate cu ulei esential pentru ca pe langa faptul ca nu sunt toxice, au si multe beneficii asupra noastra iar pretul de comercializare este mic. Pentru a-ti face o idee despre costul acestora, iata un exemplu de pret betisoare parfumate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!