Beneficiile sapunului lichid Dove

In ce ma priveste, in ultimele saptamani am testat noua gama de sapunuri lichide DOVE, primite gratuit din partea BuzzStore si Dove si trebuie sa spun ca m-am impacat foarte bine cu ele. Pielea mainilor mele este mai catifelata si mai parfumata.

Mi-au placut, deci va invit si pe voi ca sa le incercati, daca nu sunteti alergice la ingredientele lor.De la o vreme se pare ca renuntam tot mai mult la sapunul solid in favoarea celui lichid, dupa ce multe dintre noi am facut acest lcuru si in materie de detergent pentru rufe.

Probabil ca vom ajunge ca pana si pasta de dinti sa devina lichida in scurta vreme, daca vom continua in acest ritm.

Oricum, se observa un apetit tot mai mare in lumea publicitatii de a se scoate in fanta avantajele sapunurilor lichide, in detrimentul celor clasice, solide.

Se afirma cu tarie ca sapunurile lichide sunt mai igienice si, drept urmare, ne pot pastra mai bine o stare de sanatate buna.

Am daruit si vecinelor mele cate o sticla de sapun lichid, cadouri de care s-au bucurat foarte mult:Sapunul lichid mai are si alte avantaje evidente:

- reduce schimbul de germeni intre utilizatori;
- este economic, deoarece vine de regula cu o sticla cu dozator, foarte simplu de utilizat prin apasare;
- nu exista riscul ca sa se imbibe cu apa, sa se "topeasca", precum se intampla cu sapunurile solide;
- fac o spuma ma i bogata, deci curata mai bine;
- in principiu, sapunul lichid are un PH mai mic decat sapunul solid, asa incat este mai bland si mai potrivit pentru perosanele cu pielea sensibila.

Cu toate acestea, inainte de a-l utiliza verificati cum reacţioneaza pielea dvs. la anumiti aditivi, precum ar fi parfumurile si cremele hidratante. Dacă aveti o piele sensibila poate este mai bine sa alegi varianta unui solid natural 100%, chiar daca este mai scump.#buzzdove

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!