Cazuri cand trebuie sa scot ceasul de la mana

Magazinele online, dar si cele stationare, vand zilnic ceasuri dama , dar si ceasuri pentru barbati si copii. Ceasurile sunt la mare cautare si ele nu sunt doar un accesoriu. Ceasurile sunt foarte utile si ele ne ajuta sa ne organizam mai bine, sa ajungem la timp la intalniri si sa facem la timp tot ce e necesar.

Pe mine chiar ma ajuta sa am mereu un ceas de mana la mine, insa sunt si foarte atenta sa il scot atunci cand e cazul. Daca si tu obisnuiesti sa porti ceasuridemina trebuie sa ai grija cand anume sa le dai jos.
Iata cateva situatii:
  • Cand intri in apa
In momentul in care intri in contact cu apa, trebuie sa ai grija cu ceasul. Daca acesta e rezistent la apa, nici o problema. Insa, daca nu e rezistent la apa, cu siguranta nu va fi in regula.
  • Cand lucrezi in medii cu multa murdarie
In cazul in care lucrezi in medii cu multa murdarie, ideal ar fi sa scoti ceasul de la mana, daca e un ceas scump. Cum ar fi ca un mecanic auto sa lucreze cu ceas de sute de euro la mana? Sau, cum ar fi sa mergi la bai cu namol si sa-ti lasi ceasul la mana? Daca vrei sa il protejezi, trebuie sa-l feresti de murdarie.
  • Cand dormi
Am intalnit persoane care dorm cu ceasul la mana. Ei bine, nu e foarte indicat. In primul rand nu e confortabil, apoi ceasul in timp se poate defecta. Mare atentie mai ales la ceasurile cu cadran luminescent, deoarece ele transmit radiatii de Radiu care pot fi daunatoare in timp.

Tu in ce situatii obisnuiesti sa iti scoti ceasul de la mana?

Daca nu obisnuiesti sa porti ceasuri, insa vrei sa faci acest lucru, ceasuri de calitate superioara gasesti pe Ceasmania.ro – distribuitor autorizat de ceasuri de brand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!