Ceasuri de toate culorile

Ceasuri albe, negre si maro vedem in toate magazinele, dar simtim nevoia unei cromatici atipice pentru ceasuri de mana. Asa cum oja, geanta, rujul exista in mii de nuante si a iesit chiar si vopsea verde de par, la fel si cromatica ceasurilor a trebuit sa se reinventeze.

La inceput a fost Guess, producatorul revolutionar care a introdus design inedit si culori indraznete, apoi ceilalte branduri au acceptat noul pentru a tine pasul vanzarilor cu pionierii care au creat ceasuri dama in culori atipice.


Pe Ceasmania vom aplica filtre de culoare ca sa aflam cate combinatii de culori exista pentru miile de modele de ceasuri de mana expuse in cel mai mare magazine de profil din Romania.

De pilda, carcasele pot fi: albe, albastre, aramii, argintii, combinate din argintiu si rosegold, aurii, bleu, bleumarine, galbene, grafit, gri, gunmetal, maro, mov, negre, portocalii, rosii, roz, turcoaz, verde, verde inchis, violet si visiniu.
Ceasul cu carcasa verde inchis este unisex si are si bratara si limbile de aceeasi culoare. Este genul de ceas care pare unicat. Si ceasul cu carcasa violet are cadranul si bratara in ton, limbile si literele fiind argintii. El este de asemenea prevazut cu iluminare indigo, indica orele, minutele si secundele, este antistatic , antisoc si costa doar 133 de lei, fiind disponibil si in variantele albastru, gri si lila.


Ceasul barbatesc XONIX CROSSFIT XCR-JL002 are carcasa si bratara de un galben fosforescent si desi pretul este incredibil de mic, 159 de lei, are display iluminat indicand data, ora, minutele, secundele, ziua saptamanii, luna.
Carcase roz au 10 modele, nuantele de roz fiind diferite, tari unele, pastelate si dulci altele.
Anumite modele au si cadranele si bratarile roz, altele au carcasa roz si bratara metalica rosegold sau aurie sau curele in contrast cu carcasele. 

9 modele au carcase rosii, iar 22 de modele carcase verzi de la verde negru la vernil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!