Colantii si salopetele elegante, articole vestimentare pentru femeile curajoase

Femeile iubesc ca sa poarte colanti in mod frecvent, deoarece acestia le confera o comoditate deosebita in miscari si multa siguranta de sine, iar daca au o silueta care sa le permita, nu vor refuza ca la petreceri sa se imbrace in salopete elegante.

Dintr-un anumit  punct de vedere, exista o mare asemanare intre o pereche de colanti si o salopeta de dama: ambele articole vestimentare necesita o oarecare doza de curaj in a le purta.

Nu e putin lucru sa pleci in oras purtand o pereche de colanti de piele ecologica sau naturala combinata cu o tunica sexy sau o camasa oversize incinsa cu o curea lata in talie, dupa cum nici a indrazni sa alegi dintre modelele de salopete de dama elegante una cu un decolteu adanc, fara maneci, intr-o culoare puternica nu este la indemana oricarei femei, deoarece toate privirele vor fi atintite asupra ta.

O salopeta cu pantaloni lungi, evazati, confectionata din catifea neagra, cu accesorii stralucitoare, poate sa fie o alegere inspirata la o nunta sau la un botez.

Pentru petrecere onomastica fara reguli stricte in materie de vestimentatie, o salopeta de dama din matase, cu pantaloni foarte scurti, pentru o tanara cu o silueta de invidiat este optiunea ideala.

Femeile mature pot alege un model de salopeta cu maneci si pantaloni lungi si cu un guler bolero amplu, de culoare bordo, daca vor sa arate misterios si sexy la un eveniment special.

Pentru iesirile la club, seara, orice nebunie este permisa, inclusiv a te imbraca intr-o salopeta cu fusta-pantalon extrem de scurta, care lasa la vedere frumusetea unor picioare lungi.

Creatorii de moda au mers pana acolo incat au propus chiar si viitoarelor mirese curajoase ca sa renunte la clasica rochie si sa aleaga pentru cununie o tinuta total neconformista, reprezentata de o salopeta din dantela alba, ivoire sau chiar de alta culoare.

Solange Knowles a dat tonul cand a purtat la nunta o salopeta de o eleganta deosebita si o capa romantica.

Exista chiar si modele de salopete pentru mirese cu trena, asa incat ele se pot simti la fel de printese ca si femeile ce aleg o rochie lunga, clasica, pentru cea mai importanta zi din viata lor. 

Singura diferenta intre a purta o rochie sau o salopeta de nunta este comoditatea pe care o prezinta cel de-al doilea tip de tinuta, lucru deloc de neglijat cand emotiile puternice te stapanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!