Comanda online o kendama ca a lui Cerebel!

Comanda o kendama prin magazinul online Noriel.ro, daca pustiul tau nu are inca aceasta obiect magic, care reuseste ca sa il smulga definitiv din fata ecranului telefonului mobil sau al tabletei unde, pana de curand, juca in nestire joculete prostesti.

Ce este kendama?

O jucarie traditonala japoneza, imprumutata in forma sa initiala,  prin secolul al 17-lea... de la francezi!

Iata un exemplu rar, in care asiaticii au imprumutat ceva de la europeni si nu invers.

Pe parcurs kendama s-a mai modernizat, dar principiul a ramas in linii mari acelasi: sa prinzi o mingiuta legata cu o ata intr-un suport de lemn de forma unei cupe.

De ce le-a placut niponilor obiectul acesta micut in asa masura incat in vreo 200 de ani era cunoscut de toata lumea? Pentru ca indeplineste cerintele pe care un traitor pe acele meleaguri le doreste in mod special de la o jucarie: este de o simplitate plina de eleganta, in complexitatea sa infinita, iar distractia este garantata, indiferent de varsta jucatorului de kendama.

Exista asociatii nationale de kendama in multe tari ale lumii, iar la noi, mai ales sub influenta popularizarii puternice facute de catre Cerebel in ultima vreme, tinde ca sa devina jucaria nr.1 a oricarui copil si tanar.




O kendama Noriel este un produs de o calitate deosebita, asa cum sunt toate articolele de pe acest site renumit, de aceea, pentru un incepator este locul ideal de unde isi poate comanda una cu ajutorul careia sa faca primii pasi in universul iubitorilor acestei jucarii speciale, indragita atat de catre cei  mici, cat si de adulti.


In aceasta perioada gasiti in oferta magazinului online amintit kendame de la renumitul producator Sweets Kendamas.

Au acolo un model de kendama Noriel pe care orice pusti si-l doreste, pentru ca are biluta rosie, la fel ca aceea din videoclipul lui CRBL.

Sweets Kendamas Prime Solid Red, pe numele ei de catalog, face parte dintre acele jucarii de acest tip extrem de echilibrate, asa incat se pot face multe scheme smechere cu ea, pe masura ce micutul utilizator capata o dexteritate din ce in ce mai buna.

Are acest gen de kendama Noriel, indiferent daca se doreste una cu biluta rosie, ori poate una cu bila verde sau albastra, preturi rezonabile, avand in vedere calitatea superioara, conferite atat de esenta lemnului, de forma, dar si de vopseaua Prime Tacky, care inlesneste jucatorului realizarea unor trucuri cu adevarat WOW.

Oricum, la Noriel, jucariile kendama au preturi mult mai mici decat in alte parti, plus ca ele ajung la beneficiar ambalate in cutii speciale, unde in afara de produsul de baza mai exista si un sticker, ata, margea de rezerva, plus un manual cu instructiuni usor de inteles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!