Credite online rapide, pentru nevoi neprevazute

Un credit online rapid de la Extra Simplu  te salveaza de la necaz in doi timpi si trei miscari de click, mai ales acum, cand te-ai intors din concediu cu finantele sub linia de plutire.

Asa cum se intampla de multe ori, taman in momentul in care ai ramas fara bani in cont te loveste dur neprevazutul: copilul s-a accidentat cazand de pe hoverboard-ul pe care, cedand rugamintilor lui fierbinti i l-ai cumparat pana la urma (cu inima stransa) in vara asta, unul dintre parinti are nevoie sa faca urgent niste analize sau sa isi cumpere niste medicamente scumpe ori, pur si simplu, iti aduci aminte brusc ca va fi ziua cuiva drag in curand si nu iti mai permiti ca sa ii cumperi cadoul la care te gandisesi in urma cu ceva vreme.

De unde poti obtine un imprumut rapid online?

Am aflat pentru tine raspunsul la aceasta intrebare!
Extrasimplu iti sare in ajutor si te ajuta ca sa obtii rapid o suma de bani pentru a acoperi aceste cheltuieli urgente si neprevazute, enumerate mai sus, fara a te imprumuta de la prieteni.

Nu de alta, dar stiti ce se spune in popor: cea mai buna cale de a pierde un amic este ca sa ii ceri bani cu imprumut!

Poti obtine un credit online simplu si scapi si de a apela pe la vreo ruda, asa incat nu e cazul sa dai din colt in colt, disperat ca iar ai ramas temporar fara finante personale. Se poate intampla oricui, iar salvarea vine mai simplu decat poti sa crezi.

E nevoie doar de completarea pe net a unei cereri si de atasarea unei copii de pe cartea de identitate, alaturi de inca una, de pe extrasul de cont bancar.

Banii sunt virati in contul tau in maxim 2 ore de la acceptarea solicitarii si de la semnarea contractului, putandu-i folosi dupa aceea la ceea ce iti trebuie. 

Asadar, un credit rapid cu adevarat, comparativ cu unul obtinut anevoie de la vreo banca.

Foarte important, nu exista comisioane sau alte alte cheltuieli suplimentare, iar dobanda este fixa/zi, la vedere.

In categoria cerinte necesare pentru obtinerea unui credit rapid intra urmatoarele:

- solicitantul trebuie sa fie cetatean roman;
- sa aiba minim 18 ani;
- in cont sa aiba o sursa stabila de venit (salariu, pensie).

Cel ce vrea sa obtina o suma pentru probleme urgente mai are nevoie de un telefon mobil, pentru a putea tine legatura cu reprezentantii Extra Simplu pe parcursul derularii contractului.

Un asemenea imprumut rapid de obtinut, mai rar, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!